All in Attitude!

Новата идея в плуването - за гривните, емоцията и стремежа за постигане на по-горно ниво!

Новата идея в плуването - за гривните, емоцията и стремежа за постигане на по-горно ниво!

На 21 ноември се проведе първият изпит за получаване на гривна огранизиран от „НСК Олимп“. Събитието се проведе на столичния плувен комплекс „Спартак“ и смеем да твърдим, че се получи малък празник за децата от клуба.

Имаше предстартова треска, зачервени бузи и притеснени очи. Децата излязоха от зоната си на комфорт и се изправиха пред едно предизвикателство. За повечето от тях то бе успешно. Разбира се, имаше и такива, които не успяха да достигнат желаната степен, но се надяваме да продължат да тренират още по-усърдно и на пролет, с нови сили и опит, да достигнат целта си.

Комисията по оценяване се състоеше от трима души. Треньори от клуба – Николай Моллов и Любомир Симеонов, а трерият гост – именитият български плувец Петър Стойчев. Децата трябваше да изплуват по 2 дължини от стил спрямо заявеното ниво. Съответно бяла гривна – 1 стил, зелена гривна – 2 стила, червена гривна – 3 стила + старт и обръщане.

Коментара на Петър Стойчев бе следният: „Искам да поздравя треньорите, които работят в „НСК Олимп“ с уменията, които притежават, за да научат децата да плуват правилно. Това, което виждаме е, че голяма част от децата в клуба плуват много правилно и са на едно добро ниво за ранната си детска възраст.“
Благодарим на всички помогнали и взели участие в нашата нова инициатива. Без вас това нямаше да се случи!
Благодарим на Lipton – Николай Ангелов и Асен Трендафилов за подкрепата!
Благодарим и на сладкарници Неделя за вкусната торта, с която подкрепиха децата – Бяла неделя!