All in Attitude!

НСК Олимп с най-много медали на плувния турнир “ Златоперки ”

НСК Олимп с най-много медали на плувния турнир “ Златоперки ”

“НСК Олимп” с най-много медали на “Златоперки”.

Това беше заглавието на новината след международния турнир по плуване на най-голямата социална медия, която отразява водните спортове през последните няколко години в България - Плуване & Водна топка.

NSK Olimp спечелени общо 29 медала, от които 11 златни, 11 сребърни и 7 бронзови, две купи за най-добър състезател във възрастова група 2011-2012г. в лицето на Карина Митрова, а така също и при най-големите родени 2007-2008г. в лицето на Бранимир Павлов. И двамата получиха предметни награди от спонсорите на надпреварата.

Водачи на отбора бяха Emil Milkov, Любомир Симеонов, Nikolay Mollov и Петър Иванов. Благодарим за организацията, която създава възможности за изява на децата, поздравления и за многократния Световен шампион Petar Stoychev и Pluven Klub Levski, които не спират да организират състезания за всички любители на синия спорт. Поздравления за всички треньори и родители, които полагат ежедневни усилия за да развиват и изграждат децата не само като състезатели, а и като спортисти за пример!
Състезанието бeше чудесна възможност за проверка на тренировъчната програма предвид предстоящите стартове за по-големите ни състезатели на Държавните първенства следващият месец.
Освен медалите всички деца научиха своите уроци, сблъскаха се с нови предизвикателства, преминаха през нови дисциплини и трудни моменти, които се явиха като благодат по дългия път на изграждането им като успешни личности!

Плуване за деца.
#NskOlimp, #Speedo, #SportDepot, #CityBuildStudio, #Lipton
All in attitude!