All in Attitude!

С много отличия и няколко отборни купи на турнира по плуване Burgas Swimming Open

С много отличия и няколко отборни купи на турнира по плуване Burgas Swimming Open

Надпреварата бе организирана от община Бургас и СК''Акулите''Бургас и се състоя на новопостроения плувен комплекс Парк Арена ОЗК и събра 608 участника от 39 клуба.
Трябва да отбележим перфектните условия, които предложиха домакините, допринесли за подобрените рекорди и отличните резултати дадени по време на турнира.
Накратко можем да кажем, че представянето на NSK Olimp бе на отлично ниво, въпреки допуснатите грешки в някои от стартовете и незадоволителното представяне в някои дисциплини. Разбира се това е част от процеса, който ние приветстваме с идеята да не ги повтаряме.

Кратък анонс за успехите, които извоювахме:

Спечелени общо 22 медала, от които 7 златни, 11 сребърни и 4 бронзови, а това ни отреди и 6-то място в генералното класиране при отборите.

Купи  за най-добър отбор на турнира във възрастова група „Весел делфин“ при момчетата и момичетата 2009г. и по-малки.
Купа за трето място във възрастова група „Деца“ при момчетата 2007-2008г.
Купа за второ място в комплексното класиране от двата турнира Swimming Talent cup и Burgas Swimming Open.
Поздравяваме всички състезатели и треньори на клуба, а така също и родителите, които с ежедневните си усилия постигнаха тези резултати.

Благодарности на съдийския състав с главен съдия Vili Tsekov и водещият Georgi Chobanov за професионализма, който показаха по време на този спектакъл.

#nskolimp #speedo #CityBuildStudio #Lipton #SportDepot Instagram: nskolimp Web: www.pluvane.com YouTube: NSK Olimp All in Attitude!