All in Attitude!

Треньорите на НСК Олимп – първите Мис и Мистър BGSWIM

Треньорите на НСК Олимп – първите Мис и Мистър BGSWIM

Мис Никол Кошеджийска и Мистър Цанко Цанков.

За мен е истинско удоволствие да отправя своите поздравления към Никол и Цанко. Ние от NSK Olimp смятаме, че заслужено спечелиха титлите Мис и Мистър BGSWIM.

На първо място благодарение на резултатите им като състезатели, които през изминалите години бяха впечатляващи, особено с титлите на бургазлията като двукратен вицесветовен шампион по плуване за ветерани.
На второ място да не забравяме, че с техните усилия, които полагат ежедневно като треньори те имат изключителен принос за развитието на плуването и изграждането на децата като добри личности с всичките благоприятни ползи, които носи любимият ни спорт след себе си.
Отправям специални благодарности на всичките ни приятели и последователи, които подкрепиха нашите победители и за пореден път успяхме да дадем пример за страхотна работа в екип. Специални благодарности и за добре свършената работа на Dimitar Mandov за стратегията на нашата кампания.
Искам да ви уведомя, че вече обмисляме и водим разговори с Мис и Мистър BGSWIM за съвместни инициативи, чрез които ще успеем да повлияем положително върху децата, защото те приемат тези титли като отговорност, която ще носят за в бъдеще.

Поздравявам останалите участници за доброто представяне.

Emil Milkov
Председател „НСК Олимп"