All in Attitude!

Училище за израстване или спортен лагер ?

Училище за израстване или спортен лагер ?

Завърши традиционния спортен лагер на NSK Olimp в Sporten Internat Sandanski.

Той обедини четиридесет  деца, трениращи на три различни басейна в София, които бяха разпределени в три групи.

Треньорският състав в лицето на Емил Ангелов Милков, Angel Milkov, Nikolay Mollov и Любомир Симеонов остана доволен от старанието, отношението и дисциплината на децата по време на лагера.

В чудесните условия, които ни предоставиха домакините на спортната база, освен подобряването на техническите умения и аеробната издръжливост децата успяха :
- да изградят навици ( хигиенни, хранителни и битови )
- да станат една идея по - самостоятелни ( справяне с трудните ситуации )
- да подобрят физическото си състояния
- да усъвършенстват своите умения, както и да натрупат нови знания

Ние приемаме спортния лагер като едно училище за развитие на личности, в което всекидневно, всяко едно дете може да научи нещо ново. Всичко, което ни се случваше, добро и лошо, ни се случва, за да си научим урока, които ни е най-необходим точно в този етап на еволюцията ни не само като спортисти, а като човешки същества. Осъзнавайки тази истина си задавахме въпроса: “Каква възможност за вътрешно развитие ни предоставя тази ситуация или този човек?” Опитвайки се да подхождаме по този начин по време на лагера успяхме да придадем допълнителна стойност на децата от "НСК Олимп".

Също така се постарахме да поставим основата на това, децата да поемат отговорност за собствените си действията и да търсят вината за несполуките първо в себе си.

По този начин те няма да прехвърлят вината върху родителите си, приятелите си или нещо друго, те ще поемат отговорност и ще израснат не само като спортисти, но и като личности.
Надяваме се родителите да продължат това начинание.
Благодарим за доверието! 🙂
#NskOlimp, #Speedo, #Lipton, #SportDepot, #CityBuildStudio
All in Attitude!