All in Attitude!

Две Шампионски титли за Олимп на Държавния шампионат по плуване за деца 11-12г в град Пловдив

Две Шампионски титли за Олимп на Държавния шампионат по плуване за деца 11-12г  в град Пловдив

Отборът на НСК „Олимп“ записа исторически и запомнящ се клубен успех в надпреварата поради ред приятни причини. Конкурентната среда и достойните противници доведоха след себе си качествени резултати и вълнуващи моменти сред всички нас. Ето с какво се отличи групата водена от треньорския състав Emil Milkov и Петър Иванов.
Завоюваните 6 отличия, от които две шампионски титли. За пръв път отборът успява да грабне толкова медали на Републиканско първенство.????
Алекс Стойнов 2006г. – Спечели кралската дисциплина на 100м. свободен стил и стана ????първият републикански шампион, изграден от НСК Олимп. Освен това той прибави към колекцията си още два сребърни ???? медала - на 100 и 200м. съчетано плуване , както и бронзов ????на 50м. кроул.
Борис Колев 2006г. – Сребърен ????медал на 100м. кроул, като по този начин отборът затвърди силното си представяне на шампионата в тази дисциплина.
Не на последно място разбира се, беше най-сладката победа в правата щафета 4х50 кроул. Квартетът в състав: Алекс Стойнов, Кристиян Атанасов, Никола Мазноков и Борис Колев се справиха с конкуренцията и заслужено се качиха на първото ???? място на почетната стълбичка.

Нека да поздравим и останалите участници в лицата на , Марияна Шаламанова 2007г., Валентин Петков 2006г. за отличното си представяне и личните постижения, които постигнаха.

Тук е моментът да благодарим и на нашите спонсори от #Speedo и #CityBuildStudio с представител Vasil Antonov Todor Mitev Svetoslav Nalbantov

Не на последно място благодарности към всички родители от целия екип в клуба за подкрепата и помощта указана по време на състезанието.