All in Attitude!

Взехме участие в контролното състезание по плуване в плувен комплекс Спартак

Взехме участие в контролното състезание по плуване в плувен комплекс Спартак

На 25.03.2017г. „НСК Олимп“ участва в контролното състезание по плуване в плувен комплекс „Спартак“ . Клуба бе представен от общо 11 състезатели, които извоюваха 11 медала!
Бояна Георгиева направи впечатляващо плуване и спечели златния медал на 50 м. бруст, а в дисциплината 50 м. свободен стил се класира на 3-то място.

Марияна Шаламанова постигна 2-ро място и сребърен медал на 50 м. свободен стил и 3-то място с бронзов медал на 200 м. свободен стил

Алекс Стойнов спечели 3 сребърни медала на 200м. свободен стил, 50 м. бътерфлай и 50 м. гръб.

Борис Колев се концентрира и даде всичко от себе си и заслужено спечели надпреварата на 50 м. свободен стил, за което получи златен медал.

Боян Пенев демонстрира прекрасно плуване на 50м. гръб и спечели сребърен медал в дисциплината.

Мартин Омаров спечели 2 златни медала в дисциплините 200 м. свободен стил и в спринта на 50 м. свободен стил и 1 бронзов медал на 50 м. бътерфлай. Отличното му представяне на 200м. свободен стил го направи и най-добър плувец сред наборите 2008 и донесе на него и на личния му треньор Петър Иванов парична награда от 50 евро, която беше поднесена лично от многократния Световен Шампион Петър Стойчев.

Поздравления и за доборото представяне и постигането на лични постижения на Алекс Огнянов, Валентин Петков, Никола Петров, Йоан Димитров и Чавдар Иванов.
Благодарим на родителите за търпението въпреки проточилото се състезание, което завърши в 22:30, благодарим за това, че уважаваха решенията на съдийският състав и за това, че се съобразиха с правилата на клуба и стояха на страна от децата!