All in Attitude!

Бранд мениджърът на SPEEDO Светослав Налбантов и мениджърът на “НСК Олимп” Емил Милков си стиснаха ръцете за нов спонсорски пакет

Бранд мениджърът на SPEEDO Светослав Налбантов и мениджърът на “НСК Олимп” Емил Милков си стиснаха ръцете за нов спонсорски пакет

Плувци от NSK Olimp ще продължат да постигат успехи със Speedo, чийто официален представител за България и Румъния е Sport Depot. Средствата от близо 20 000лв. ще се разпределят между треньорския състав и 12 състезатели, като ще обхващат двойно повече деца в сравнение с предходния. Спортистите ще получат екипировка на световноизвестния бранд #Speedo. Тя ще бъде от най-новата серия #Fastskin, чийто дебют ще направи световния елит от плувци на Олимпийските игри в Токио през 2020 година.
През миналата година двете страни стартираха партньорството си, водени от общи ценности и желание за успехи. Развитието и постиженията на състезателите на “Национален спортен клуб Олимп“ за 2018-а и 2019 година са впечатляващи и са с двоен ръст!
От януари насам плувците от “НСК Олимп“ са спечелили 198 медала в състезания от календара на Българската федерация по плувни спортове. От тях 75 са златните медали, с един по-малко са сребърните, а бронзовите - 49. Така от клуба отбелязват още по-добра година, след като през 2018-а са спечелили 100 медала от състезания в календара на БФПС, купа за най-добро постижение, а 10-годишният Мартин Омаров е грабнал 8 купи за най-добър състезател.

Освен страхотните постижения във водата speedo инвестира в клуба защото подкрепят тяхната мисия, а именно: Да придават допълнителна стойност съдействайки на децата, възрастните и организациите да увеличават и развиват способностите си за изява, за да могат да постигнат важните цели, които са си поставили живеейки един по-добър живот!

Емил Ангелов Милков и Svetoslav Nalbantov

#nskolimp #speedo #CityBuildStudio #Lipton #SportDepot Instagram: nskolimp Web: www.pluvane.com YouTube: NSK Olimp All in Attitude!