All in Attitude!

Национален Спортен Клуб Олимп и Speedo / Sport Depot със спонсорски договор за 17 000лв. вървят ръка за ръка в постигането на върховни постижения!

Национален Спортен Клуб Олимп и Speedo / Sport Depot със спонсорски договор за 17 000лв. вървят ръка за ръка в постигането на върховни постижения!

Вчера 16.05.2018г. SPORT DEPOT, официален представител на Speedo за България и Румъния, подписа спонсорски договор с Национален Спортен Клуб „Олимп“‘. За срок от 2 години, клубът получава ексклузивното право да използва облекло и екипировка на лидера в плувната индустрия.

Съвместната инициатива е плод на желанието за постигане на върховни постижения.

Бранд мениджърът на SPEEDO, Svetoslav Nalbantov сподели за днешното събитие: „Национален спортен клуб „Олимп“ с представител Емил Милков е сдружение, в което ние дълбоко вярваме, точно за това подписваме договор с тях - непознат за нашите географски ширини. Днес и за напред, ние ще подкрепяме техните амбициозни цели и искрено ще се радваме на всички успехи. Организацията събира и обединява състезатели, треньори, деятели и любители на водните активности. В SPORT DEPOT сме възхитени от целия треньорски състав, който не просто се стреми да събуди желанието у малки и големи за спорт, а и да формира тяхната ценностната система. Мястото има дух и култура, с убеденост заявявам – в „Олимп“ се творят добродетели!“

Спонсорския пакет, който преговориха двамата партньори ще послужи за:

1. Треньорския състав - цялостно облекло на световно-признатата марка Speedo.

2. Световният вицешампион за ветерани на 200 м съчетано плуване - Будапеща 2017, Tsanko Tsankov ще бъде подкрепен с последно поколение състезателна екипировка от серията SPEEDO FASTSKIN.

3. Петте най-добри състезатели, сред децата, също ще получат състезателна екипировка FASTSKIN. - състезателни бански, плувни очила, хавлии и джапанки.

4. 300 броя плувни шапки с логото на Олимп, които ще бъдат раздадени по време на коледните празници на клуба в края на годината!

5. Подаръци за треньорите, които се занимават с развитие на високо спортно майсторство.

По време на срещата Председателят на NSK Olimp Emil Milkov изрази изключителна признателност за доброто сътрудничество и коректно отношение от страна на Sport Depot и Speedo през последните няколко години. Той вярва, че сътрудничеството между тях ще доведе до по-високото самочувствие на състезателите и една по-добра, по-професионална визия на целия отбор!
Социалната отговорност е неизменна част от културата на SPEEDO. Брандът изповядва обща философия с Олимп. Заедно ние подкрепяме, вярваме и работим за развитието на плувния спорт в България. За нас той е най-добрият начин за възпитание на добродетели у децата и формиране на устойчива ценностна система още в най-ранна възраст сподели Емил Милков.