All in Attitude!

Новогодишно обръщение на Председателя на НСК Олимп – Емил Милков

Новогодишно обръщение на Председателя на НСК Олимп – Емил Милков

Деца, родители и приятели на Национален Спортен Клуб Олимп, изпращаме 2017г. с Коледния ни празник, провел се на 23.12.2017г. в спортния център на Овергаз Арена на който децата имаха възможност да демонстрират натрупаните умения през годината на стиловете кроул и гръб! В събитието участваха 97 деца на възраст от 5 до 13г. В речта ми по време на откриването обърнах специално внимание на резултатите, които са единствения критерии за добре свършената работа. За това с гордост ще ви споделя, че:
- През 2017г. клуба ни спечели 88 медала 11 пъти повече в сравнение с 2016г. от състезания в календара на Българска Федерация Плувни Спортове.
- На 19.12.17г. Tsanko Tsankov стана първия Държавен Шампион на клуба на 50 м. Свободен стил с време 22.80!
- На 22.11.17г. състезателят на Олимп Цанков покри норматив за Национален отбор на 100м. Съчетано плуване с време 55,72!
- Нека да не забряваме и 3-те медала от Световното първенство за Ветерани , тук е редно да изкажем благодарност и на неговият треньор Krasimir Zahov, с който дадохме пример как съвместната работа между 2 клуба може да доведе до ползи от национален интерес, дори в световен мащаб!
- И разбира се преди по-малко от месец с вашата подкрепа нашите треньор Nikol Koshedzhiyska и Цанко станаха първите Мис и Мистър BGSWIM!
Благодаря и на прекрасния ни треньорския състав Anna Leseva, Никол Кошеджийска, Румела Милкова, Петър Иванов, Любомир Симеонов, Marian Slavkov, Kaloyan Nikolov, Danail Slavchev и Цанко Цанков за безкраината всеотдайност и любов, с която се грижат за децата. Всеки един от тях със своя значим принос в началното обучение, спорта за здраве или развитие на високо спортно майсторство допринася за Цалостния завършек на един Професионален спортен клуб като нашия!
Искам да използвам момента да Благодаря на децата за положените усилия през изминалата година, за усмивките, с които ни даряват всеки ден, за приятните емоции и моментите прекарани заедно. Благодаря на родителите за доверието и безрезервната подкрепа, без която резултатът нямаше да е същият. Искам да знаете, че всеки един от вас има своя значим, личен принос за тези резултати, защото част от таксата ви за обучение ни дава възможност да развиваме спорта в направление Високо спортно майсторство.
Тук е момента да благодаря за гостоприемството на нашите домакини от Училищен комплекс Азбуки, Овергаз Арена, Парк Хотел Витоша, ТУ- София, Спортен Център Кристал и 97-мо Училище Братя Миладинови.
Не на последно място по значимост на нашите спонсори City Build Studio Ltd с представители Todor Mitev и Vasil Antonov , Глобъл Фууд Къмпани или Иззи с представител Дамян Иванов, На нашите партньори от Speedo с представител Svetoslav Nalbantov, който осигури подарък за всеки участник на турнира ни. Признателни сме за това, че социалната отговорност е неизменна част от корпоративната култура на техните фирми. Признателни сме за това, че подкрепяте спорта, защото ние вярваме, че именно спорта е по-добрият начин децата да израстнат.

Честита Коледа!

Пожелавам ви от сърце Хубави Празници и Весело посрещане на Новата Година!

Емил Милков
Председател НСК Олимп