All in Attitude!

Алекс Стойнов - Вицешампион на България на 100м съчетано плуване

Алекс Стойнов - Вицешампион на България на 100м съчетано плуване

NSK Olimp взе участие в ДЛОП за деца във възрастова група "Весел Делфин", което се проведе на 24,25 и 26.11.2017г. в град Варна на НСБ Спорт Палас. В хода на състезанието преминахме през различни ситуации, които ни донесоха безценен професионален опит. Още по време на входящата дисциплина Борис Колев допусна грешка, която го лиши от участие в надпреварата и за съжаление той не можа да представи своите умения и качества в основните му дисциплини. Ние гледаме дългосрочно на всяка състезателна кариера и знаем, че най-важното нещо в момента е да осъзнаем грешката, да я надживеем и да не я повтяряме!
През останалите 2 дни състезанието продължиха Алекс и Вальо. А. Стойнов започна състезанието болен, но бързо се подобри и в събота на 50 м. свободен стил с лично постижение 30,44 зае 4-то място, а по-късно на динамичната дисциплина 100м. съчетано плуване се представи отлично и стана 2-ри в България с лично постижение 1,15,76.
Валентин Петков беше в страхотна форма и много добро настроение и успя да извлече максимума от моментните му възможности приближавайки се все по-близо до топ 10 плувци в България чрез личните постижения на 100м. свободен стил и 100 м. съчетано плуване.