All in Attitude!

Състезателите на НСК Олимп извоюваха общо 9 медала в турнира по плуване Цветница

Състезателите на НСК Олимп извоюваха общо 9 медала в турнира по плуване Цветница

На завършилия турнир по плуване "Цветница“, който се проведе на Столичния басейн в Спортната палата, малките състезатели на НСК "Олимп“ извоюваха общо 9 медала в надпреварата. Ето и призьорите, които се окичиха с медалите:

Бояна Георгиева извоюва във възразста 9-10 годишни два сребърни медала в дисциплините 50м. бруст и 200м. кроул.

Марияна Шаламанова извоюва във възрастта 9-10 годишни три бронзови отличия в дисциплините 50 м. кроул, в кралската дисциплина 100 м. кроул, както и на 50 м. бътерфлай.

Алекс Стойнов спечели бронзовия медал в дисциплината 100 м. гръб, като той мереше сили с по-големите участници от 2005г.

Мартин Омаров мери сили с по-големите от него плувци във възрастова група 2007/2008г. и спечели три бронзови отличия в дисцплините 50 м. кроул, 50 м. делфин, а така също и в кралската дисциплина 100 м. свободен стил.

Неправилно отчитане на електронната уредба и допуснати грешки от страна на състезалите: А. Огнянов, А. Стойнов, Н. Петров и Б. Колев ги лиши от медалите, но ние приветстваме грешките с идеята да се учим от тях.

Отлично представяне в индивидуалните дисциплини на състезателите: Ивайла Анастасова, Алекс Огнянов, Борис Колев, Боян Пенев, Валентин Петков, Йоан Димитров, Никола Петров, Светослав Велев, Чавдар Иванов.

Изказваме благодарности към организаторите на турнира за добрата организация по време на състезанието, на родителите, без които нямаше да можем да се справим и не на последно място - благодарности към нашите споносори за чудесната екипировка на децата.