All in Attitude!

Училища за израстване и развитие на личности за 2020г

Училища  за израстване и развитие на личности за 2020г

Вече са ясни датите за спортните лагери на “Национален спортен клуб Олимп”.
В края на сезона и календарната година е време за две неща – равносметка и план за следващите цели и начинания. Има още няколко състезания през този месец, така че равносметката ще направим след тях. Но това не трябва да спира предстоящия план за новата 2020 година.
Ние сме наясно със забързания начин на живот и всекидневните задачи. За това, за ваше улеснение, сме готови от сега с датите за лагерите през следващата година.
I. Лагер на „Високопланински спортен комплекс Белмекен“ от 11.04.20 до 19.04.20г.
II. Лагер на „Спортен интернат по плуване – Сандански“ от 20.06.20 до 29.06.20г.
III. Лагер на „Високопланински спортен комплекс Белмекен“ от 23.08.20 до 31.08.20г.
Освен техническа грамотност и подобряване на общата издръжливост, основен акцент през лагерите на NSK Olimp ще бъде здравословното хранене и колко е важно то за пълноценното възстановяване на младия спортист. Ние вярваме, че храната и физическата активност са от първостепенно значение за нашето здраве и незаменими елементи от здравословения начин на живот. Посредством лекции, личен пример, постоянен контрол ще се погрижим да коригираме храненията на децата, ще ги научим в коя част на деня какви храни трябва да се приемат и защо, кога и по колко течности са ни нужни. Освен това сме подготвили списък с храни, които могат да си вземат по време на лагера, за да се избегнат вредните сладкарски изделия.
За повече информация и запизване на места се обърнете към личния треньор на вашето дете.
#nskolimp #speedo #CityBuildStudio #Lipton #SportDepot
Web: www.pluvane.com
YouTube: NSK Olimp
All in Attitude!