All in Attitude!

КОМПЛЕКС ВЪЗРАЖДАНЕ БЕШЕ ДОМАКИН НА НОВАТА МОТИВАЦИОННА ИНИЦИАТИВА НА НАШАТА ОРГАНИЗАЦИЯ

КОМПЛЕКС ВЪЗРАЖДАНЕ БЕШЕ ДОМАКИН НА НОВАТА МОТИВАЦИОННА ИНИЦИАТИВА НА НАШАТА ОРГАНИЗАЦИЯ

Преди известно време в клуба ни се роди една прекрасна идея, която осъществихме с успех. Тя е пряко свързана със създаването на мотивация най-вече за децата и е заимствана от бойните спортове. Решихме да въведем нива на развитие в клуба, които ще се оценяват съответно с 5 различни цвята гривни и сертификат за положени усилия:

1. Бяла гривна – усвояване на един плувен стил;

2. Зелена гривна – усвояване на два плувни стила;

3. Червена гривна – три плувни стила + елементи на старт и обръщане;

4. Синя гривна – плуване на съчетано плуване с всичките му елементи;

5. Черна гривна – състезател + топ 5 на държавно първенство в индивидуална дисциплина

Основните Цели, които искаме да постигнем са : На първо място създаване на стимул за децата – без значение в какво направление се развиват: високо спортно майсторство или спорт за здраве, децата ни винаги ще се стремят да повишат плувните си умения за да преминат в по-горно ниво, по този начин ще ги направим по-постоянни и по-трудолюбиви! На второ място децата ще разберат, че чрез полагане на целенасочени усилия могат да израстват, както в басейна, така и във всяко свое следващо начинание. Това ще е един добър пример за тях, че именно чрез постоянство могат да постигнат целите си, а защо не и големи си мечти.

За да заслужат гривна и сертификат децата трябва да покажат необходимото плуване пред жури от треньорския състав и гост – заслужила личност.

Тази година събитието се проведе за втори път на един от най- новите и модерен плувен комплекс в София - Комплекс "Възраждане". Миналата година не успяхме да осъществим изпита по плуване поради пандемията и тази година децата бяха по-мотивирани да покажат какво са научили в басейна. Участваха 140 деца представени от техните лични треньори. Специален гост и част от журито беше Олимпийската ни шампионка по плуване Таня Богомилова! Тя оцени децата според тяхното представяне.

Благодарим за гостоприемството на Комплекс Възраждане !

Благодарим за уважението и присъствието на Олимпийската шампоинка Таня Богомилова!