All in Attitude!

НСК Олимп отново подкрепи каузата на Run2gether България(видео)

НСК Олимп отново подкрепи каузата на Run2gether България(видео)

Ние вярваме, че по пътя към върха, най-важното нещо за един състезател е да придобие ценности и добродетели, които ще го направят истински шампион! Ето защо традиционно и ежегодно НСК Олимп се включва в инициативата с кауза "Run2gether" България. За пети пореден път състезателите на клуба показаха, че могат да правят правилния избор, когато трябва да приложим това, към което се стремим основно, а то е да бъдем хора преди всичко.

Добрият пример

Въпреки, че маратона съвпадна с първия полуден от поредното състезание на БФПС, децата и родителите им приеха отговорността и предпочетоха да подкрепят приятелите си на пет километровата дистанция рамо до рамо, ръка за ръка с тях. Защото " състезания ще има много", но дългът да помагаме, да разбираме, да бъдем полезни и съпричастни ни прави истински щастливи и духовно богати. "По този начин ние успяваме да дадем един добър пример на децата как всъщност трябва да помагаме на останалите и да подхождаме с разбиране към всички".

Приятелите

А Тео, който си избира Емо и се запознава с него преди 5 години на Run2gether e доказателство, че заради липсата на слух по нищо не отстъпва на другите деца - плува и учи наравно, изпълнява наравно и сам не показва, че е различен. Той има мечти и ги сбъдва заедно с истински приятели.