All in Attitude!

Tурнир по плуване “Златоперки”

Tурнир по плуване “Златоперки”

Този уикенд се проведе първият турнир по плуване ????‍♂️ “Златоперки” за деца родени 2008/2009г.
Събитието бе организирано от столичния Pluven Klub Levski и събра любители на синия спорт от цялата страна. Надпреварата беше в два ни и се проведе на Плувен Комплекс "Спартак"

Специални гости на откриването бяха министърът на спорта Г-н Красен Кралев ,секретарят на БФПС г-н Бобев, а организатор многократният Световен шампион по плуване и приет в международната зала на славата Petar Stoychev
Добрата атмосфера и неукротимият спортен дух в малките рибки, допринесоха отборът на НСК”Олимп” да спечели три индивидуални отличия , купа???? за най-добър състезател на надпреварата , предметна награда, “златна рибка”, а така също и 8 медала от щафетните плувания при момичетата във възраст 2009г. 

Ето и отличилите се: 

Мартин Омаров 2008г. – извоюва два ????златни медала в дисциплините кроул и гръб , както и????сребърен медал на 50 делфин, което беше достатъчно да спечели приза за ☝️най-добър състезател в неговата възраст.
Венелина Узунова, Симона Иванова, Мариела Тикова и Силвия Петрова се класираха два пъти на ????второ място в правата и смесената щафета. 

Поздравяваме???? и другите участници за отличното им представяне: Боян Пенев, Виктор Минков и Йоан Димитров. 
Благодарности на всички родители, които подкрепяха всички деца и уважаваха решенията на целия съдийски състав Anton Mihaylov и за оказаната помощ по време на състезанието!

#NskOlimp,#Speedo,#CityBuildStudio,#Sportdepo,#Izzi