All in Attitude!

За едни пандемична, за нас успешна година! Осъществихме вътрешния турнир по плуване на НСК Олимп

За едни пандемична, за нас успешна година! Осъществихме вътрешния турнир по плуване на НСК Олимп

Пандемията наложи тази година да променим традицията и вместо по Коледа, да проведем вътрешния турнир по плуване на НСК Олимп през март.Макар и не по начина, по който обичаме да го правим - а именно да споделим емоциите лице в лице с вашите родители, по-важното е, че той бе осъществен и че в нашия клуб се учим как да се справяме с извънредните и трудни ситуации. А това предизвикателство ни прави още по-силни и сплотени.

През изминалата 2020г. постигнахме много успехи. Най- големият от които е първият национален рекорд за НСК Олимп. Постави го Алекс Стойнов и той стана най- бързия плувец на 50м. свободен стил в България за неговата възрастова група. Благодарим на Алекс, че ни направи горди с невероятното си постижение и на неговия треньор, ценен професионалист и наш колега Петър Иванов.

Отпразнувахме и нашият 10 годишен юбилей , спечелихме много купи и медали.

Благодаим също и на целия ни треньорски екип Петър иванов, Любомир Симеонов, Румела Милкова, Николай Молов, Анна Лесева, Емил Милков, Никол Кошеджийска, Мариан Славчев, Данаил Славчев, Милко Илиев, Калоян Николов за ежедневните усилия и грижи, които полагат за децата. Няма да пропуснем да изкажем голямата си благодарност към всички деца за положените от тях усилия и за приятните емоции и моменти заедно! Както и на родителите за доверието и безрезервната подкрепа, без която резултатът нямаше да е същият.

Не на последно място благодарим на нашите приятели и спонсори Speedo с представител Светослав Налбантов, на Венцислав Стоев, на City Build Studio с представители Тодор Митев и Васил Антонов, както и на Olympus, които осигуриха безценни награди по време на турнира.

Важна част от всичко това е и Маргарита Миткова , която съумя да запечата събитието и емоциите в прекрасно видео.

Пожелаваме си здраве, защото за останалото знаем - трябва да си го заслужим. И ще го направим, защото успехът е продукт на ежедневни усилия!