All in Attitude!

ТРАДИЦИОННОТО ВЪТРЕШНО СЪСТЕЗАНИЕ на НСК ОЛИМП - 14.03.2021г.

ТРАДИЦИОННОТО ВЪТРЕШНО СЪСТЕЗАНИЕ на НСК ОЛИМП - 14.03.2021г.

Всички деца, които се включиха в надпреварата получиха грамоти за участие и продукти от споносорa на турнира Olympus България. Тези, които проявиха повече усърдие, труд и постоянство през годината, заслужено спечелиха медали, а най- добрите получиха плакет за най- добър състезател на НСК Олимп .

С плакет за най- добър треньор на НСК Олимп за 2020г. беше удостоен Петър Иванов – личен треньор на Алекс Стойнов и Симона Иванова. Под неговото ръководство те завоюваха най-високи постижения и най-много медали!

На Алекс Стойнов беше връчен плакет за най – добър състезател на НСК Олимп при мъжете. През 2020г. Алекс се превърна в най- бързия плувец на 50м.свободен стил в България за възрастова група Юноши младша – това е първият Държавен рекорд за НСК Олимп! През същата година той завоюва общо 27 медала. Плувецът получи и допълнителна награда от дългогодишните ни спонсори City Build Studio Ltd.

На Симона Иванова беше връчен плакет за най – добър състезател на НСК Олимп при жените.През 2020г. Симона спечели общо 16 медала.

Наградите бяха връчени от Ангел Милков. През месец септември, 2019г. той постави рекорд за възрастта си, като изплува 20 км. за 7ч.45мин .