All in Attitude!

Бански за жени

Плуването е един от най-предпочитаните видове спорт заради почти нулевия риск от контузии и всички онези ползи, които ни дава чистото и свежо съприкосновение с водата!

Банският костюм е важен за жената

Банският костюм е важна част от облеклото на жената, защото той е свързан с едни от най-приятните моменти от живота и.
На морския бряг, край плувния басейн или вътре в него е важно той да бъде стилен, цветен, елегантен, удобен и издържлив.

Ако имате нужда от бански костюм, който съчетава всички тези качества, можете да го потърсите при нас. Добре познатата и популярна марка в света Speedo, чийто продукти ви предлагаме гарантира най-високо качество, стил на облекло, джапанки и аксесоари за плуване, а именно : очила, шапки, шнорхели, плавници, педълси и други още.

Макар, че често банският костюм е включен в категорията дрехи, които не могат да бъдат връщани или заменяни, при нас това е възможно, тъй като знаем, че основният критерий за избор е размера.

Материята на банския костюм за жени

Безспорният световен лидер в този сегмент разработва банските си костюми от тъкан, която отблъсква водата и на практика не я абсорбира.Целта е усъвършенствана технология за високоефективен продукт. Това е категоричен плюс за спортистите и елиминира ефекта на съпротивление на водата, като повишава скоростта на движение в нея и съответно резултатите по време на състезание.

Всички модели се изработват от еластична и мека материя, която приляга перфектно на фигурата. Дизайните осигуряват оформяне и поддържане на тялото, а в същото време дават свобода на движенията. Имат подпора на гърба и плоски, незабележими шевове-още едно важно предимство на банските костюми Speedo. Материалът от който се изработват - Creora® Highclo™) или Xtra Life Lycra не позволява проникване на хлор и остава непроменен дори след чести тренировки.

Опция връщане или замяна

На pluvane.com попълваме колекцията от модели всяка година. Те се различават по дизайн, степен на отвореност, регулируеми презрамки.Цветовете са също разнообразни; от монохромен до космически. Ето защо всеки представител на нежния пол ще може да избере тук екип по собствен вкус и колкото е възможно по-удобен за плуване.
Опцията за връщане или замяна ще ви даде повече свобода при избора.

Елегантни бански костюми за плаж

В допълнение към спорта и състезателните бански костюми, ние предлагаме модели на марката и за плаж - цели или от две части. те не избледняват на слънце, запазват ярки , наситени цветове, които остават непроменени през целия им период на експлоатация.
Тези предимства се дължат на висока хлороустойчивост на материята, гъвкавата компресия осигурява елегантен силует.

Оригинални Speedo бански костюми

Всички продукти, които ще откриете на нашия сайт са оригинални и произведени от световноизвестните брандове в областта на плувните спортове Speedo, TYR, Arena