All in Attitude!

Бански за момчета

Плуването е здраве, плуването е забавление, плуването е сигурност! Затова, когато вашето малко момченце порасне, вие като отговорни и загрижени родители решавате, че е време то да се научи да плува. Избирате треньор и басейн, но следващото важно и основно нещо, което трябва да изберете е банския костюм. Искате той да е най-удобния, от най-качествената материя, да е издържлив и не на последно място- интересен за детето ви.

Бранда Speedo

Ако досега сте имали личен опит с продуктите на марката Speedo, то решението с избора на бранд е лесен. Но, ако е за първи път - сега е време да го направите. Защо? Веднага ви казваме: Защото световният лидер е любима марка на много популярни състезатели, на които вашият син може би ще иска да подражава. Достатъчно е да споменем най-бързият плувец в света - вдъхновяващият Кейлъб Дресел.

Нашият електронен магазин ще ви предостави всичко, което е нужно, за да спомогне вашето момченце да се научи да плува или прекрава приятни часове на морския бряг и в басейна.

Материята на банските за момчета

Сайтът ни предлага ексклузивно моделите бански на Speedo.Те са изработени от висококачествени материали с дълга издръжливост. Нещо повече - бранда инвестира непрекъснато усилия в проучване и търсене на нови технологии, които да подобряват високия им стандарт на производство.

Материята от която се изработват банските костюми има висока резистентност към хлора и солената вода.Това я прави издържлива дори след ежедневна и
продължителна употреба. Затова нашите модели са подходящи за използване както за многократни, продължителни тренировки, така и за плуване през ваканциите и почивните дни. Много от продуктите притежават уникална еластичност в четири посоки, която дава възможност за плътно прилепване по тялото, добра хидродинамика и в същото време дава максимален комфорт и свобода на движенията във водата.

Цветовете са устойчиви и на слънчева светлина, не избледняват и запазват дълготрайна свежест. За децата има още един важен критерий за качеството на банските костюми и това е влагата в материята. В нашия случай тя е бързосъхнеща, така че детето ще изпитва пълна радост от това , което прави без досадното чувство за влага и студ.

Видове категории на банските костюми

На Pluvane.com ще намерите:
Бански-слип за момчета
Бански-боксер за момчета
Бански-клин за момчета
Шорти за плуване за момчета

Шортите за плуване за момчета

Шортите за плуване са подходящи за времето, което прекарвате заедно с цялото семейство. Ваканциите край морския бряг или открития басейн могат да станат по-интересни и запомнящи се, ако малките момчета са облечени с подобни къси панталонки като тези на татковците. От нашия магазин ще ви бъде лесно да ги изберете.

Можете да замените или върнете закупените продукти, ако размерът не ви удовлетворява в срок до 1 месец. А към всеки модел има добавена ориентировъчна табличка с номерациите на Speedo.