All in Attitude!

История на Олимп през 2014 година

Поставихме основите за изграждане на екип с амбициозни цели

Не забравяме, че винаги имаме какво да научим! Затова продължаваме да търсим нови начини да се развиваме и да предаваме знания. В тази връзка стартирахме нашата инициатива за създаване на образователни видеа. Едно от първите такива бе видео на тема избор на треньор по плуване и защо това е важно за всяко дете и неговото семейство. Добрият треньор има задълбочени познания в своята спортна дисциплина. Той е запознат с най-новите техники и методи на обучение, като за нас това е в основата на отличната спортна подготовка на всяко дете.

ТОП постижения

На 20.12.2014г. на провелото се състезание по плуване Купа Олимп спечелихме купа за първо място в отборното класиране

Алекс Стойнов успя да се класира на второ място в две дисциплини – 25м. гръб и 25м. кроул по време на турнира „Купата на кмета“

Алекс Огнянов завоюва първо място в дисциплината 50м.гръб по време на плувното състезание „Купа Спринт 2014“

Състезания

Състезанията, в които участвахме бяха съобразени с нивото на децата, така че те да имат възможност реално да оценят наученото през тази година, да отпразнуват напредъка си и да се поучат от грешките, като разбира се ги приемат като предизвикателство, а не проблем. Наблегнахме върху това да се опитат да запазят бързина, координация и издържливост в конкурентна среда. 

Вижте всички състезания

Лагери

По време на тазгодишния лагер в Сандански положихме усилия да се научим да спазваме предварително установен дневен режим, който се състоеше от сутрешен крос, плуване, сън, пълноценно хранене и разбира се следобедни игри и разходки. Това, което ни зарадва най-много е, че децата разбраха, че правилната организация на деня води до по-добри резултати. Надяваме се да пренесат това и в ежедневието си, не само по време на лагер. 

Вижте всички лагери