All in Attitude!

Връщане и замяна

Условия за връщане или замяна

Пазарувайте спокойно и уверено в нашия електронен магазин. Имате 30 дни, за да разберете дали избраният продукт е за Вас. Ако прецените - можете да ни го върнете или да го замените с друг. След като получим стоката и се убедим, че е в търговски вид ще Ви заменим продукта или ще Ви преведем парите по посочената банкова сметка.

Съгласно разпоредбите на ЗЗП ще Ви възстановим платената чрез наложен платеж сума в срок до 14 календарни дни от датата, на която Вие като клиент сте упражнили правото си на връщане на стоката (за начална дата се счита датата, на която  физически е получена върнатата от клиента стока).

Как да върна продукт?

В рамките на 30 дни след покупката можете да върнете закупения продукт или да го замените с друг. Транспортните разходи за връщане и замяна са за сметка на клиента, освен в случаите когато:

Уверете се, че продуктът отговаря на по-долу описаните условия за връщане.

На какви условия трябва да отговаря продукта?

Общи условия за връщане, които се прилагат за всички категории:
Продуктите закупени от pluvane.com могат да бъдат върнати в срок от 30 дни от доставката, когато купувачът е потребител по смисъла на Закона за защита на потребителите. Продуктите трябва да бъдат без наранявания, в изряден търговски вид, с етикет и пълна окомплектовка. Потребителят се задължава да върне стоката в търговски вид. Търговски вид означава вид, който да позволява последващата продажба на стоката като нова. Разопаковането на стоката следва да не е довело до очевидно нарушаване на търговския вид на стоката. В случай на нарушен търговски вид на стоката, Доставчикът има право по своя преценка да откаже да приеме отказ от договора или да начисли на Потребителя разходи за възстановяване на стоката в търговски вид. Съгласно чл. 55, ал. 4 от ЗЗП, Потребителят носи отговорност за намалената стойност на стоките, причинена от изпробването им, различно от необходимото, за да установи естеството, характеристиките и доброто им функциониране. Всички прилежащи към стоката продукти и аксесоари трябва да са налице.
 
- Можете да върнете артикула само, ако не е носен и пран след това. Без следи от носене и без наранявания по него, в оригиналната им опаковка.
*Продукти направени по поръчка, или такива, които са с надписи, имена и друг вид персонализация НЕ могат да бъдат връщани и заменяни

За въпроси моля, свържете се с нас (виж повече).

Формуляр за връщане или замяна на продукт

Стандартен формуляр (свали от тук) за упражняване правото на отказ от договора. Попълнете и изпратете настоящия формуляр, ако желаете да се откажете от договора или да направите замяна и го прикрепете към продукта.

Адрес за връщане на продукти:
Получател: КИНДЕР ПРО ЕООД
Жк.Младост 4, Еконт – Офис Бизнес Парк
София 1000
Телефон за връзка с нас: 0879265303