All in Attitude!

Бански за момичета

Спортът е по-добрият начин децата да порастват, а плуването може би е най- любимият им от всички видове спорт.

Полезен, приятен, безопасен спорт

Полезността , съчетана с приятните емоции и преживявания в свежата, водна среда завладяват както децата, така и вас - техните родители. Само 45 минути плуване и свеж кислород достига до всеки мускул на тялото! Заради чистото и неповторимо усещане при досега с водата, вашето момиченце е готово да се гмурне отново и отново! Независимо работа или забавление, плуването трябва да е приятно и сигурно за децата. Тези условности се постигат с добър ментор и добра екипировка.

Tехнологията на Speedo

pluvane.com ви осигурява качествени и оригинални продукти на световно известният производител в областта на плуването и водните спортове Speedo.
Разбира се, банският костюм при момичетата е толкова важен компонент! Всяко дете иска да има интересен,цветен и весел бански, който да хармонира с настроението му и емоциите във водата. Но, вие като родители знаете, че не по-малко важни са комфорта и качеството на екипите за плуване. Затова бранда работи с много голямо внимание и професионализъм към този продукт! Различните технологии, които използва и непрекъснато подобрява са:

Endurance® +

Endurance®10

Creora® Highclo™

XTRA LIFE LYCRA®

ECO Endurance® +

ECO EnduraBrite

В сравнение с обикновения еластан, тези технологии подобряват значително качеството на материята, от която се изработват костюмите. Те притежават уникална еластичност в 4 посоки и максимална хлороустойчивост. Хлороустойчивата материя не позволява проникването на хлор и прави костюма издръжлив дори след дълга и честа употреба, а максимално подобрената еластичност дава голяма свобода на движенията.

Комфортен екип - добра концентрация в плуването

Всеки плувец - професионален или начинаещ трябва да се концентрира върху тренировката. Добрата и удобна екипировка му дава свободата да мисли за това.
Доверявайки се на нашия екип, вие имате в ръцете си дреха за вашата малка плувкиня с ярки, наситени цветове и бързосъхнеща материя.Тя осигурява комфорт за детето. Няма го неприятното и влажно усещане, когато то е извън водата.

Може да върнете или да замените

При избор на бански костюм размерът е най - важният критерий. Ние ви предоставяме пълна възможност за връщане и замяна на продуктите, закупени от нас. Към всеки продукт прилагаме таблица, с която да се ориентирате за точния размер на вашето момиче.