All in Attitude!

Спонсори

Speedo

Още със своето появяване на пазара през 1928г. в Австралия, SPEEDO демонстрира своята насоченост към иновациите. С тяхна помощ, и до ден днешен, брандът се стреми да следва своето мото – ДА БЪДЕ НАЙ-ДОБРАТА ПЛУВНА МАРКА В СВЕТА. Дръзко и смело в условията на световната конкуренция, но не и за SPEEDO.

През 1994г. SPEEDO създава първата устойчива на хлор материя ENDURANCE, а през 2000г. започва развитието на състезателен плувен костюм, използвайки за основа на своите проучвания и разработки кожата на един от най-бързите и страшни хищници на планетата – акулата:

1. FAST SKIN – на Олимпийските игри в Сидни през 2000г. 13 от 15 световни рекорда и 83% от всички плувни медали са спечелени в плувните костюми FASTSKIN на SPEEDO;

2. FASTSKIN FSII- еволюцията на FASTSKIN, която намалява съпротивлението с повече от 4%. На Олимпийските игри в Атина през 2004г. Майкъл Фелпс се превръща в първия плувец спечелил 8 медала на едни игри, така FASTSKIN FSII заема своето заслужено място в историята;

3. FASTSKIN FS-PRO – най-бързият и най-мощният супер лек плувен костюм на пазара. С него са подобрени 21 световни рекорда само за 6 месеца.

4. LZR RACER – най-бързият плувен костюм в света. Създаването му предизвиква слухове из целия свят, а резултатите от Олимпийските игри в Пекин 2008 говорят сами: 94% от всички златни медали и 89% от всички плувни медали са спечелени от спортисти в LZR RACER.

Майкъл Фелпс, който носи SPEEDO LZR RACER, е най-великият олимпиец на всички времена. Той печели невероятните 8 златни медала в Пекин, като 7 от тях са подплатени със подобрен световен рекорд.

Използвайки знанията и опита си, SPEEDO е бранд номер 1 в производството на плувни костюми и аксесоари. Марката предоставя огромен асортимент и се стреми да задоволи всички желания на своите клиенти, от начинаещия плувец до търсещия най–добрия плувен костюм професионален състезател.

Born Winner

Born Winner e лидер на пазара на протеинови храни. Екипът, воден от желанието да задоволи нуждите на активните и спортуващите хора, създава няколко линии здравословни, възстановителни продукти с високо съдържание на протеини.

Сити Билд Студио ЕООД

Основната ни дейност е насочена към търговия със строителни материали, строителство на жилищни, обществени, промишлени, административни, търговски и офис сгради, възстановяване, ремонт, реконструкция, саниране и други.

Глобал Фууд Къмпани ЕООД

Глобал Фууд Къмпани ЕООД е компания с основна дейност внос, преработка, пакетаж и търговия с хранителни продукти. Портфолиото включва богат избор на различни видове ориз, варива, брашна, зърнени храни, мюсли и оризовки, позиционирани в основните ценови сегменти с цел оптимално пазарно покритие.