All in Attitude!

История на Олимп през 2012 година

Официално станахме част от българската федерация по триатлон

Тази година бе едно ново начало за нас. С гордост съобщаваме, че успяхме да се присъединим към Българската Федерация по Триатлон и така да издигнем клуба на по-високо ниво. Разглеждаме тази стъпка като инвестиция в бъдещето на децата като спортисти.

Габриела Папалезова завоюва два златни и един бронзов медал на плувното състезание „Арена Овергаз“

Зорница Янкулова завоюва един златен и два бронзови медала на плувното състезание „Арена Овергаз“

Борис Колев също успя да се пребори за златен медал на плувното състезание „Арена Овергаз“

С какво ще я запомним

Чувството да виждаш как хората се радват на спорта и се развиват е невероятно. А още по-хубаво е да знаеш, че си допринесъл за подобряване на здравето и благосъстоянието на хората в твоята общност, защото това ще има трайно влияние върху техния живот. По тази причина през тази година се постарахме да включим в графика си нови плувни басейни, да разнообразим плувните програми и да ги обогатим така, че те са максимално полезни за всички наши членове. През тази година разработихме и стратегия за развитие на нашите бъдещи и настоящи треньори, защото вярваме че добрият и квалифициран екип е в основата на успеха на клуба.

Състезания

През тази година взехме участие в две състезания. Едното от тях бе плувен турнир „Купата на кмета“, а второто – плувно състезание „Арена Овъргаз“ през месец декември.

Всички треньори в клуба смятаме, че ранната детска възраст е ключов период за формиране на емоционални и социални умения. В този период децата започват да се учат как да се справят с конкуренцията, да си поставят цели и да се стремят към постижения. По тази причина на този етап се фокусираме върху радостта от участието, а не само върху крайния резултат.

Вижте всички състезания