All in Attitude!

Шорти за плуване за мъже

МЪЖКИ ШОРТИ ЗА ПЛУВАНЕ

Модата си е мода и ние сме и подвластни, защото както жените, така и мъжете имат чувство за естетика, а желанието да изглеждаме добре и атрактивно е присъщо на човека от векове.
Кой би си помислил, че банските за плуване при мъжете ще бъдат така изместени от шортите за плуване?
Те са подходящи за ваканционните периоди и може да се каже, че са доста практични поне по две причини. Ако заложите на тях ще имате дреха, подходяща за разходка и плуване едновременно, ще бъдат сухи за нула време и ще спестите доста място в багажа.

КАЧЕСТВО ОТ SPEEDO

На нашия електронен магазин pluvane.com ще попаднете на разнообразни шорти за мъже, но най-важното е да отбележим, че те са единствено и само произведени от професионалистите на бранда Speedo.
Както винаги водещото начало на марката е качество, практичност и комфорт. Моделите ни са оригинални. Едноцветни : от слънчеви - в жълто, оранжево, червено или класически - в морско синьо, черно, зелено. Пъстроцветни , но стилни и изискани. Разнообразието от цветове и десени ви дава перфектна възможност да ги комбинирате с джапанки Speedo или друг продукт от магазина.

За да може да задоволи всеки вкус на силния пол, бранда създава и предлага модели на мъжки шорти за плуване:

- с актуален и модерен дизайн
- с ретро дизайн
- с втален силует и с различна дължина.

МАТЕРИЯТА НА ШОРТИТЕ

Материята, от която се изработват панталоните може да бъде различна - мека и приятна на допир, създава чувство на комфорт дори, когато се намокри, така че край басейна или на брега на морето чувството за свежест е дълготрайно. Това, което отличава шортите на Speedo от останалите в категорията е и свежестта на цветовете, които не избледняват на слънцето дори след дълга употреба! Всички модели са брандирани с логото на марката.

Опцията връщане или замяна важи за всички наши продукти.