All in Attitude!

Плавници за плуване

Плуването с плавници е забавно и бързо,наистина бързо! Но ако вашата цел е да овладеете този прекрасен спорт до съвършенство, плавниците са инструмента, който може да ви помогне да подобрите позицията на тялото във водата, както и да се фокусирате въху определен аспект на работата на горните крайници.

Но ако поставите плавници, маска и шнорхел на вашето дете, то ще бъде впечатлено! Ще се почувства приключенски и може би ще предизвикате интерес у него към един нов, непознат свят, който е очарователен!

Biofuse технологията на Speedo

Biofuse технологоията, по която се изработват плавниците Speedo означава, че те прилягат удобно на глезена и ходилото. Ако вече сте ползвали наши продукти на популярния бранд, изработени по същата технология като очилата Futura Buifuse Flexiseal или Finger Paddle например, знаете - това означава несравним комфорт и идеално пасване! Плавниците се характеризират с високо качество на материала от който се изработват. Той обикновно е 100% силикон или силикон с термопластична гума и полипропилен, в зависимост от предназначението и целите, за които се използват. А те могат да бъдат:

- ЗА РЕЛАКС И ЗАБАВЛЕНИЕ

- ЗА ФИТНЕС ПЛУВАНЕ

- ЗА КЛУБНИ ТРЕНИРОВКИ

- ЗА ВИСОКО СПОРТНО МАЙСТОРСТВО

Така се определя и гъвкавостта или ригидността на основната гребна площ на плавниците, както и дължината на тази част.

Къси и дълги плавници

Късите плавници са подходящо средство за подобряване на техниката, силата и силовата издържливост на долните крайници в стиловете кроул, бътерфлай и гръб.Те не са много гъвкави и са много устойчиви във водата.Тази водна устойчивост увеличава натоварването на долните крайници и съответно подобрява силата и издържливостта им.
Дългите плавници са предпочитан инструмент когато целта е не само подобряване, а и повишаване на силата и силовата издържливост на долните крайници.Но най-важното предимство от използването им е, че те развиват и подобряват гъвкавостта на глезена, а това прави ритането по подвижно и ефикасно.
Плавниците без пета имат силиконова каишка, която обгръща удобно глезена и не причинява охлузване на кожата. Но ако предпочитате плавниците с пета, дoбро решение в случая са и латексовите чорапки.

На страницата на всеки модел на нашия магазин Pluvane.com ще намерите таблица по която може да се ориентирате за вашия размер, а връщането и замяната на продуктите са гарантирани.