All in Attitude!

Джапанки

Джапанките имат значение толкова, колкото всяка една обувка за вашето стъпало.

Джапанките са важни колкото обувките

Следователно те са онази важна част от плувния екип или елегантен завършек на плажното облекло, която осъществява контакта на тялото ни с пясъка край морето, настилката около басейна или алеята край морския бряг.
В зависимост от мястото където ще ги използвате, избирате и модела от който се нуждаете.

Джапанките Speedo

На нашия електронен магазин ще намерите този артикул, във варианти, подходящи както за приятните ваканционни дни край морето, така и за зимните занимания в топлия басейн. Предлагаме джапанки изключително и единствено на най-популярния в света бранд за плувна екипировка и плувни принадлежности Speedo.

За децата те са с равни подметки, а за дамите, мъжете и тийнейджърите предлагаме както класически равни подметки, така и модели с леко повдигната елегантна долна част. Цветовете са черни, светло сини, морско сини, розови, лилави, нюанси на зелено, червено.

Конструкция на джапанките

Джапанките Speedo са създадени с мисъл за Вашата сигурност. Материалът има добро сцепление с настилката и не създава опасност от подхлъзване, така че стъпвате смело.

Специални отвори дренират водата от джапанкатa.Това е важно, защото както е известно,елиминирайки влагата,елиминираме предпоставките за гъбична инфекция.
С тази идея, материалът на повечето продукти притежава антибактериална защита.
Най - често в горната част, използваният материал е EVA ( микропореста гума), а подметката - Flex EVA каучук. Тази конструкция поглъща и отвежда водата моментално, гъвкава е, лека е, еластична, а това дава неповторима мекота и комфорт за вашите крака. Почиства се бързо и лесно.

Когато пазарувате на pluvane.com ви предоствяме възможността да върнете или замените вашия продукт при необходимост.