All in Attitude!

Промо комплекти

В категория ПРОМО КОМПЛЕКТИ на нашия сайт ще откриете множество артикули, които са с редуцирани единични цени или в комплект от два и три артикула.
Това са продукти, които други клиенти са закупили вече и сме получили много добри отзиви за тях, но и не само такива. Офертите за продуктите Speedo, Arena и TYR варират от минимум 20% и нагоре, в зависимост от сезона и наличностите на съответния продукт.

Продукти и оферти

Най-често в тази категория са включени:

Винаги е удоволствие да се сдобиеш с необходимия артикул на любимата марка, на специална цена. Тръпката да пазаруваш на промоция е добре позната на съвременния потребител. Ето защо магазинът ни, освен преференциалните промо кодове, се старае периодично да поднася различни и разнообразни промоционални продукти. Те са насочени към клиентите, за които качеството и цената са еднакво важни. Така ние разчитаме да създадем една взаимна лоялоност, базирана на качествено обслужване, разумни цени и добра взаимовръзка, гарантираща афинитет и доверие към брандoвете Speedo, TYR и Arena.

Промо комплектите на нашия сайт са комбинирани според възраст, пол, необходимост и ниво на уменията.Те са стилово и цветово съчетани. При нужда винаги можем да заменим определен продукт с подобен. Вашата удовлетвореност е нашият стремеж.

Защо създадохме Pluvane.com

Знаете ли, че само 20% от българите могат да плуват? Този факт не може да не ни притеснява, като имаме предвид традицията да прекарваме лятната ваканция край морето и като имаме предвид многобройните ползи от този прекрасен спорт .
Pluvane.com е създаден с желанието и идеята повече хора да се научат да плуват, а така също да имат лесен достъп до световните лидери в производството на висококачествени бански костюми и плувна екипировка - Speedo, TYR, Arena.