All in Attitude!

История на Олимп през 2015 година

Смело направихме крачката към голямото плуване и станахме член на българската федерация по плувни спортове

Още една мечта се роди в сърцата ни. Да бъдем по-добри, в това, за което се борим и да дадем възможност на децата да се съревновават с повече връстници и да се докажат в повече състезания и турнири. С такава идея нашият клуб стана член на Българската Федерация по Плувни спортове (БФПС). За нас това е знак за признание и легитимност. Смятаме, че изграждането на общност е ключов фактор за успеха на клуба, затова тази година поставихме фокус върху това. Направихме всичко възможно нашите членове да се чувстват добре мотивирани и подкрепяни. Създадохме атмосфера на приятелство и взаимопомощ. 

ТОП постижения

На 06.06.2015г. на Държавното първенство по Акватлон извоювахме 1 златен и два сребърни медала.Държавен шампион, момчета 2006/2005г. стана Алекс Стойнов, Биляна Цолова и Габриела Папалезова заеха второ място при момичетата.

На 18.04.2015г. участвахме в традиционния столичен турнир ''Купа Спринт''. Отборът ни бе представен от деца на възраст 5 - 15г. Те се представиха отлично и успяха да спечелят Купа Спринт с 36 златни, 16 сребърни и 11 бронзови медала.

През месец декември се проведе столичния турнир по плуване . Тази година надпреварата беше за спечелване на "Купа Олимп" На нея, отборно по точки Национален Спортен Клуб Олимп зае първото място.

Състезания

Състезанията по Акватлон определено са предизвикателство за волята и духа.  Това е спорт, съчетаващ бягане и плуване и може да бъде интересна възможност за начинаещи да подобряват общото си физическо състояние, за поставяне на цели и проследяване на прогреса. Затова на този етап участието на клуба в тези състезания смятаме, че се отразява положително върху мотивацията на децата да преодоляват себе си и да се забавляват.

Вижте всички състезания

Лагери

Тази година избрахме град Сандански, за да проведем спортния лагер на клуба. За някои деца, участието беше за първи път, като това им даде възможност една цяла седмица да прекарат, занимавайки се с любимия си спорт- плуване. Всички бяха енергични и ентусиазирани, а атмосферата беше заразителна. Плувахме, бягахме на чист въздух, създадохме нови приятели. Вечер играехме игри, пеехме песни и си разказвахме истории. Заедно взехме решението догодина да се върнем пак.

Вижте всички лагери

Видеа

Треньорски състав

Как да изберем треньор по плуване?

Разгледайте всички видеа