All in Attitude!

История на Олимп през 2021 година

„Ще се срещнем на върха“ докосна деца и възрастни до величието на българския спорт

Една от нашите мисии, като клуб, е да превърнем всяка мечта в реалност, да накараме всеки да използва силата, която носи в себе си. Продължаваме да внедряваме нови методи за обучение, развитие и мотивация  на нашите плувци. По тази причина използвахме и един по-вдъхновяващ и интересен начин да срещнем успели спортисти с нашите деца, като по този начин да им дадем възможност да се докоснат до техните истории за успех, защото сме решени стъпка по стъпка да се утвърдим като лидер в плуването, да развиваме млади таланти и да допринасяме за развитието на този спорт.

ТОП ПОСТИЖЕНИЯ

Спечелихме първа отборна купа за клуба на Държавния шампионат „Деца“ 11-12 г. в гр. Сандански, първо място при момичета и второ при момчета.

Затвърдихме шампионския си статус при децата в плуването, като завоювахме първо място в генералното класиране на Държавното първенство за деца. Оглавихме и таблицата по спечелени медали.

Първо класиране за А финал на Държавен шампионат Мъже Жени на Алекс Стойнов, 2006г. в дисциплината 200м. съчетано плуване.

С какво ще я запомним

Състезания

Състезанията са възможност плувците да покажат своите умения и да се сравнят с други плувци. Чрез участието в състезания те могат да получат обективна оценка на своите постижения и да видят къде може да се подобрят. В тази връзка нашата задача като треньори е да преведем състезателите си оттам, където се намират, до там където никога не са били, но и вярваме, че състезанието е това, което плувецът го направи.

Вижте всички състезания

Лагери

  • Белмекен август
  • Боровец юли
  • Сандански юни и юли
  • Белмекен април

През тази година проведохме успешно четири спортни лагера. Лагерите са ценни за нас, защото помагат на спортистите да се е усъвършенстват, да се мотивират и да се подготвят за успех. Чрез тях ние осигуряваме интензивна и фокусирана среда, в която децата могат да надградят своите умения и техники. По време на това наше преживяване, на децата се предлагат също лекции и други образователни дейности, които могат да им помогнат да разширят знанията си за плуването. Те могат да научат много за хранене, психология, работа в екип и други важни теми.

Вижте всички лагери

Инициативи

Коледен турнир по плуване

Дни преди Коледните и Новогодишни празници проведохме традиционния си коледен турнир по плуване. В турнира взеха участие 134 деца на, а Председателят на “НСК Олимп” Емил Милков поздрави гостите и отбеляза, че през 2021г. Олимп е  спечелил рекорден брой медали от състезания в календара на БФПС и държавни първенства.

Run2Gether маратон

Водени от максимата, че човек е истински щастлив, когато помага на другите, за поредна година деца, родители и треньори от НСК Олимп се включиха в прекрасната инициативa с кауза за хората в различно положение Run2Gether България 2021, 5-километров маратон и хиляди участници.

Продължихме активно проекта си за образователното предаване " Ще се срещнем на върха "

В тези видеа запознаваме децата и всички любители на плуването с историите на много български успешни спортисти. Те ще бъдат налични на нашия сайт, за да може да се връщаме към емоции, които бихме искали да усетим отново.

Прочети повече

Оценка на придобитите умения в плуването

На 12.06. проведохме за втори път една от новите си инициативи, а именно оценка на нивото по плуване за децата в клуба, като ги наградихме с определен цвят грива. Гривните са визуално изражение на прогреса, но и отговорност, с всеки цвят идва и необходимостта от нови умения и техники.

Видеа

Работа за стартове и обръщания

Урок по родолюбие и християнски ценности

Дневник за личностно израстване на НСК Олимп

Разгледайте всички видеа