All in Attitude!

Учим се да плуваме, докато подобряваме езика си като инвестиция в нашето здраве и умения

Представяме ви нашата уникална програма по плуване за деца и възрастни, която съчетава спортни занимания с усъвършенстване на уменията по английски език, предлагайки множество възможности. В динамичния свят, в който живеем, е от съществено значение децата да усвоят не само ценни спортни качества, но и да прилагат вече наученото. В среда, в която уроците се провеждат на английски език, те ще могат да постигнат и двете едновременно, превръщайки плуването в увлекателно приключение.

Програмата предоставя не само забавен и ефективен начин да упражнявате и усъвършенствате английски си език, докато се учите да плувате, но едновременно с това ви разкрива още много нови възможности.

Защо да съчетаем спортните занимания по плуване с практикуване на английски език

Тренировките се провеждат от опитен и квалифициран треньор, който ви помага да постигнете целите си, чрез индивидуален подход и внимание към всеки участник.

Допълнителни акценти за треньорския състав:

Записването в програмата ни е инвестиция в бъдещето на вашето дете или в собственото ви развитие! Не пропускайте тази уникална възможност да подарите на себе си или на вашето дете не само здравословно и активно детство/живот, но и ценни умения, които ще му/ви отворят врати към света! Заедно ще превърнем плуването в незабравимо приключение, изпълнено с емоции, знания и приятелства!