All in Attitude!

История на Олимп през 2013 година

С мечти в сърцата започнахме тренировки и на 25 - метров басейн, готови за нови постижения

Нашият клуб ще развива дейност на нов 25 метров басейн. Щастливи сме, че от тази година създадохме възможност за децата да тренират на басейн със състезателни размери, а именно Овергаз Арена. Вярваме, че тук ще се родят много шампиони. Щастливи сме, че това ще допринесе за разнообразието на тренировките, за усъвършенстване на техния тип и увеличаване на тяхната ефективност.

ТОП постижения

Първи държавен шампион за клуба в лицето на Габриела Папалезова, която в своята възрастова група победи всички и се класира първа на Държавното първенство по Акватлон.

През месец декември на провелото се състезание по плуване Купа Олимп, успяхме да спечелим златна купа и първо място в отборното класиране.

Мария Тотевска успя да се пребори за първо място в дисциплината 50м. кроул на плувния турнир "Купа Спринт София ".

С какво ще я запомним

Шампионите са направени от нещо, което е дълбоко вътре в тях-едно желание, една мечта, една визия. Винаги сме вярвали в това и сме най-щастливи, когато това четем и в очите на децата. Радваме се, че и през тази година всеки ден влизахме в басейна с такова настроение. Готов, заедно с нас да изгражда бъдещите шампиони на НСК Олимп, към нашето семейство се присъедини и квалифицираният треньор по плуване Петър Иванов - многократен Републикански шампион и майстор на спорта.

Състезания

Тази година стъпалата са още по-високи и само най-тренираните ще ги изкачат! Тези думи добре изразяват нашето отношение по време на ежедневния тренировъчен процес и ние вярваме в това. Защото без тренировки няма резултати. Това е едно от основните послания от нас към децата преди, по време на и след състезание. Горди сме, че децата стават все по-уверени в собствените си възможности и че ние също учим заедно с тях.

Вижте всички състезания

Професия " Треньор по плуване "