All in Attitude!

История на Олимп през 2020 година

Записахме името си сред най-добрите след първата поправка на национален рекорд на България

Въпреки, че тази година ни донесе много предизвикателства, които успяхме да превърнем във възможности, показахме, че истинското лидерство се проявява особено ярко в трудни моменти, когато ситуацията налага да се вземе ключово решение за обединяване и мотивиране на хората около нас. Дори когато трудностите са големи, ние доказахме, че можем да се борим и за рекорд и че единството, съпричастността и сътрудничеството са мощни инструменти за постигане на големи неща.

ТОП постижения

На 01.08.20 г. по време на Държавното първенство във възрастова група „Деца“ 2008/2009 г., който се проведе в гр. Сандански, НСК Олимп записа нов клубен рекорд със спечелени 12 медала на Държавен форум, от които 7 сребърни и 5 бронзови. В крайното класиране заехме 6-то място от общо 41 отбора.

На 17.10.2020 г. състезателят на “НСК Олимп” Алекс Стойнов постави нов Национален рекорд на 25 метров басейн на 50 м. свободен стил с постижение 24,27 секунди. Така Алекс се превърна в най-бързия плувец на 50м. свободен стил за всички времена в България във възрастова група Юноши младша.

НСК Олимп записа исторически успехи за своята клубна история по време на Държавния плувен шампионат за "Юноши и Девойки" в гр.Благоевград, където спечелихме отборна купа за трето място при юношите и извоювахме 10 медала на подобен форум.

С какво ще я запомним

Състезания

Спортното състезание е не само изпитание на физическите възможности, но и на духа. Там се учим как да се справяме с напрежението, как да преодоляваме трудностите и как да не се отказваме. Чувството, че си дал всичко от себе си и си успял, е несравнимо, а дори да загубим, научаваме, че и в загубата може да има ценни уроци. Разбираме, че не винаги можем да печелим, но важно е да се борим докрай.

Вижте всички състезания

Лагери

През тази година проведохме успешно няколко спортни лагера в Белмекен и Сандански. Лагерите за нас са мястото, на което можем да бъдем себе си и да изграждаме своята по-добра версия. Там децата и треньорите се чувстват като едно голямо семейство, създава се атмосфера на взаимопомощ и сътрудничество, благодарение на която децата осъзнават, че могат да постигнат всичко, стига да го искат достатъчно силно.

Вижте всички лагери

Инициативи

Рожден ден на НСК Олимп - 10 години с любов към спорта

На 22 август 2020г. НСК Олимп отпразнува своя 10-ти рожден ден. Клубът избра за това място, което се свързва с много игри, забавления, усмивки и емоции, а именно новопостроеният аква парк в Комплекс Възраждане. Освен дозата емоции по 8-те пързалки, всяко присъстващо дете получи много подаръци от клуба. Този, с който се гордеем най-много е “Дневникът за личностно израстване”.

Прочети повече

За трета поредна година подкрепихме каузата Run2Gheter

На това значимо събитие ние показахме как на практика развиваме децата в социално-емоционално направление. Как да работим и да развиваме отношенията помежду ни, чрез създаване на приятелства, събеседване, изслушване, разбирателство, както и проява на взаимопомощ и емпатия. Зарадва ни и това, че децата с радост приеха възможността да участват в толкова голяма кауза.

Видеа

Алекс Стойнов - мечтите нямат граници

Тренировка по време на карантина

"Ще се срещнем на върха" с Владо Николов

Разгледайте всички видеа