All in Attitude!

Педълси

Плуването може да бъде удоволствие, развлечение, отпускане, но и висока цел!
Независимо каква е причината да го практикувате, чифт педълси винаги ще ви бъдат от полза. Те са уредът, който ще ви помогне да се съсредоточите върху работата на горните крайници по време на обучението и да подобрите техниката си.

Педълсите в професионалното плуване

Ако желанието ви е вие или деттето ви да плувате професионално, то
педълсите ще ви помогнат много да подобрите силата и издържливостта на горните крайници по време на тренировката. Тогава този аксесоар със сигурност трябва да е част от вашата плувна екипировка. Ползите от използването му са много. С тях вие ще работите непрекъснато за удължаване на загребването.

Педълси за възрастни и деца

Педълсите Speedo, които предлагаме на нашия електорнен магазин са подходящи за възрастни и деца.
Трябва да имате предвид за децата, че е желателно те да са навършили 10 години, за да могат да използват този толкова полезен аксесоар. В този случай, подходящи са малките модели като Speedo Finger Paddle например, който е наличен само в един размер, разработен именно с мисъл за малките плувци. А ако се спрете на друг модел от нашия асортимент, ще трябва да изберете малък размер.Това са важни уточнения за да се избегнат травми в раменната става, тъй като мускулатурата на по-малките деца е все още недосттъчно развита.
По-големите размери M или L са подходящи за:

- ТИЙНЕДЖЪРИ
- ВЪЗРАСТНИ
- АМАТьОРИ
- ПРОФЕСИОНАЛИСТИ
- ФИТНЕС ПЛУВАНЕ И ЗДРАВЕ

Технологията на Speedo педълси

Biofuse технологията на Speedo по която се създават голяма част от продуктите на бранда като Futura Biofuse Googles или Плавници Biofuse Fitness FIN, както и различните модели педълси, създава изключителен комфорт по време на използването им. Те прилягат и пасват идеално на мястото, за което са предназначени. Имат много добра хидродинамика и засилват усета във водната среда.