All in Attitude!

Шнорхел

Аксесоарите в плуването са неразделна част от вашата подготовка, ако желаете стилът ви да е перфектен. А ако преследвате по-високи цели, вашият треньор знае, че той е задължителен.

Ползата от шнорхела

Шнорхела е от вида аксесоари в плуването, който засилва концентрацията и усета във водната среда.Плувайки под вода, не се налага да извършвате допълнителни движения с главата за да поемате чист въздух.Той подобрява ротацията на плувеца във вертикалната ос, което е изключително важно за повишаване на коефициента на полезно действие на плуващия. В този смисъл той е идеално средство за тренировка на долните крайници. А като помощно средство при тренировки за стиловете Кроул и Бътерфлай поддържа правилна позицията на глава и тяло.

Качество Speedo & Arena

Шнорхелите Speedo и Arena, които предлагаме на нашия електронен магазин са изработени от олекотен материал.Снабдени са с каишка, която лесно се регулира и напасва перфектно на главата, а мундщукът може да се сваля, за да се улесни почистването му. Имат изчистен профил, който намалява значително съпротивлението на водата.

Ако използвате Speedo Fastskin Bullet Centre Snorkel или Arena Pro III Centre Snorkel вие се доближавате до основно плувно положение, което е изходна точка за всеки един стил в плуването.

Можете да изберете в черен стилен вариант или в друга свежа и цветна вариация.