All in Attitude!

История на Олимп през 2018 година

Получихме първо медийно признание за успех, амбиция и стремеж за промяна

Получихме първо медийно признание за успех, амбиция и стремеж за промяна сред младото поколение на България в номинацията на председателя на клуба Емил Милков класацията на дарик радио „40 до 40“.

За нас успехът може да бъде разглеждан по много начини, но най-важното нещо, което можем да споделим за тази година, е че сме положили основите на една организация, която тепърва ще се радва на своите резултати!  Признанието за успех и стремеж към промяна е свързано и с нашата цел като клуб да създадем добър екип от съмишленици,

които приемат целите на клуба като свои и са готови със своите мотивация, дисциплина и амбиция, стъпка по стъпка да вървят към успеха заедно с децата. Пожелаваме си те да продължават да прекрачват прага на басейна с усмивка, изпълнени с мечти и желание да дават най-доброто от себе си.

ТОП постижения

Държавна титла за Алекс Стойнов в кралската дисциплина 100м. свободен стил. по време на Държавния шампионат по плуване за Деца 11-12г, в гр. Пловдив

През септември 2018 г. е регистриран рекорд за възрастта  на 74-годишния член и треньор на клуба Ангел  Милков, преплувал 10 км. в 25-метров басейн за 3:32.29,76 ч.

Държавна титла за нашият треньор Цанко Цанков в кралската дисциплина 100 м. свободен стил по време на Държавното лично - отборно първенство за мъже и жени.

С какво ще я запомним

Състезания

Състезанието е изражение на отношението, което сме проявили към тренировъчния процес, не само месец или два преди него, а години наред. Това е, което ни прави по-различни и успешни и то си проличава и по време на състезания.  Някои го наричат професионализъм, други самоконтрол, трети самодисциплина. Боб Баумън – треньорът на най-великия и най-награждавания спортист в историята– Майкъл Фелпс, го определя като „отношение“ и ние вярваме в това.

Вижте всички състезания

Лагери

По време на лагерите треньорите по плуване на НСК ОЛИМП се стремят и да помогнат на децата да станат достойни личности, защото обучението по плуване не е само научаване на определени стилове.То представлява цялостен процес на изграждане в децата на умения, знания и навици, които им позволяват да се адаптират и напредват, както в басейна, така и във всяко свое следващо начинание! По тази причина, когато сме заедно на лагер, се възползваме максимално от условията, за да формираме тези умения у децата, които ще ги направят шампиони в басейна и в живота.

Вижте всички лагери

Инициативи

Организирахме плувен празник за децата в 97 СУ " Братя Миладинови"

На 10.03.2018 г. организирахме Плувен празник за децата в 97 СУ "Братя Миладинови" със съдействие на директорката Емилия Манолова. Целта беше популяризиране на нашия любим спорт, чрез демонстрация на натрупаните умения от децата на стиловете кроул и гръб. Тези инициативи дават възможност те да усетят състезателната атмосфера и да им покажат, че трудът се възнаграждава.

Прочети повече

Изпратихме 2018 година с Коледен празник за децата

Събитието се състоя в една от основните бази на клуба - Овергаз Арена. Председателят на клуба Емил Милков откри турнира с реч, чрез която отрази основните постижения за годината. Специален гост на събитието беше управителят на City Build Studio г-н Васил Антонов, който поднесе и наградите на най-изявилите се през годината деца. Състезанието бе и повод да споделим желанието си, да продължаваме да надграждаме и да покажем, че невъзможното няма място в нашия клуб.

Видеа

Начално обучение по плуване

Спортен лагер в НСБ Белмекен

НСК Олимп в Парк Хотел Витоша

Разгледайте всички видеа