All in Attitude!

Други Специалисти

Флорина Иванова - Digital Marketing & PR

Флори е завършила Американския университет в България. Има близо 10-годишен опит като журналист. През последните години беше репортер и водещ в спортната редакция на bTV. В момента развива своя агенция за спортен маркетинг, видео продукция, реклама и PR.

Цветелин Иванов – спорт за високи постижения

Цветелин Иванов - спорт за високи постижения

Завършил: Corfit хранене и тренировки
ISSA силова и кондиционна подготовка (international sports science association)
ISSA спортно хранене
Brookbush institute специалист по движение
Precision nutrition
Bayesian Bodybuilding
“Невъзможното става възможно, само ако знаем как”.

Чудомир Атанасов – юрист

Завършил "Право" в Софийския университет, с над 10 - годишен юридически стаж. Подпомага клуба по правни и бизнес въпроси.

Николай Моллов - треньор по плуване

Николай Моллов – кондиционен треньор

Завършил Колеж по спорт "Био Фит" с американската методика за персонални треньори C.O.R.F.I.T. и системата Fit Motion. Има бакалавърска степен със спортно направление - Педагогика на обучението по физическо възпитание и спорт и магистратура в Национална спортна академия.

Серафим Лазов – кондиционен треньор

Кондиционен треньор с широк обхват на дейност в различни видове спорт. Провежда физическа подготовка за професионални спортисти и аматьори, както и за спортисти или любители след претърпяни контузии.

Завършил Национална спортна академия "Васил Левски" с две бакалавърски степени "Физическо възпитание и спорт" и "Кондиционна подготовка", както и с една магистърска степен "Спорт и сигурност".

Към момента докторант в направление спорт.

Кирил Райков – кондиционен треньор

Състезава се професионално като баскетболист над 14 години в над 10 отбора както в България, така и в САЩ, Германия и Норвегия. Шампион на България и Норвегия. Завършва бакалавър специалност “Треньор по баскетбол” и магистър “Кондиционна подготовка”.

Кирил е сертифициран треньор по кондиционна подготовка и силови тренировки за отборни спортове към университета на ФК “Барселона”. Квалифициран фитнес инструктор, треньор по пудовки, българска торба, групови занимания и диетолог. Сертифициран кондиционнен треньор по системата „Omniathlete“ на спортния учен Антонио Робустели. Заедно със съпругата си – Лилия Сураджиева Райков са създатели на проекта за детско развитие чрез функционални тренировки “Детето чудо” както и на спортната организация 2sport4life.

Николай Йоргов - Stellary Agency, Founder & Managing Director

Николай Йоргов е маркетинг консултант с повече от 10 години опит в маркетинговото и бизнес развитие на водещи компании и продукти. През годините е бил основна част от няколко големи агенции.

Работил е за брандове и компании като Procter & Gamble, Mondelez (Kraft Foods), Nestle, L'Oreal, Ficosota, NOVA Broadcasting Group и много други.

От 4 години успешно управлява и развива собствена рекламна агенция за персонални online & offline решеия - Stellary Agency.
Силно вярва, че всеки бизнес може да печели от интернет, стига да знае къде, кога и как да се фокусира.

С други думи - да има точната стратегия и изпълнение.

Димитър Мандов

Стратегически продажби и управление на социални мрежи.

Инж. Тодор Митев

Бизнес съветник, който играе важна роля при вземането на управленски решения и излизането от по-специфични ситуации.