All in Attitude!

Клубна екипировка

Вие тренирате ежедневно, професионално, гоните своите високи цели и постижения.

Тренировките и плувната екипировка

Съсредоточавате се върху вашата подготовка на състезател. Но големите професионалисти знаят,, че екипировката е също много важна част за успеха, защото тя трябва да е правилно подбрана, а така също изисква технологично време, което със сигурност е по - ценно да бъде оползотворено като време за лична подготовка.

Speedo спечели доверието на професионалните плувци

Доверието трябва да се спечели. Но когато ви предлагаме продуктите на един от най-големите в света брандове в тази област, решението е по-лесно. Speedo има богата история в нововъведенията и не спира да проучва и усъвършенства високите си технологични системи, както и да изненадва с иновации в дизайна и качеството на продуктите си. Технологиите като :

BioFuse
IQ Fit
Endurance Fabric
Fastskin
Sculpture

са уникални и допринасят за цялостната визия и стандарт на екипировката.

Предимства на Speedo технологиите

Biofuse е причината продуктът да приляга комфортно на съответната зона, за който е избран. По тази технология се произвеждат очилата Futura Biofuse, тренировъчните плавници Biofuse, педълсите Power Paddle Biofuse.

IQ Fit /Intelligent FIt/ e интелигентната технология на уплътненията и каишката на Fastskin Pure Focus Mirror. Така проблемът с протичането на вода кардинално е решен.
Endurance Fabric пък осигурява по голяма хлороустойчивост, по голяма здравина, еластичност и трайност на материята на банските костюми Speedo.

Fastskin е резултат от проучванията как да се минимизира съпротивлението на водата по време на плуване и да се подобри хидродинамиката на тялото.Така се появява бижуто, наречено Fastskin Pure Focus Mirror Google с 5% по-малко съпротивление във водата в сравнение с очилата Fastskin Elit и суперкостюмът LZR Racer.

Като официален партньор на Speedo Bulgaria, Pluvane.com ще ви съдейства и организира набавянето на плувна екипировка. Така вие ще спестите време и средства.

На нашия сайт можете да изберете:

Очила за плуване
Шапка за плуване
Бански костюм
Комплект Анцуг
Джапанки
Раница за басейн
Ключодържател

Вашето лого

Ние ще брандираме логото на вашия плувен клуб на плувната шапка, банските костюми, раничките и анцузите, ключодържателите.