All in Attitude!

Очила за плуване

Най-важният елемент от екипировката ви за плуване безспорно това са вашите очила. ТУК МЯСТО ЗА КОМПРОМИСИ НЯМА! Изборът е много важен, тъй като те значително подобряват вашата ориентация по време на плуването, в зависимост от средата в която практикувате любимия си спорт. Доказано е , че при плуване без очила, 50 % от вниманието се насочва към дискомфорта и дразненето на очите.

Голямо разнообразие

В нашия онлайн магазин предлагаме голямо разнообразие и богат избор от модели на световноизвестните брандове Speedo и Arena, чиiто екипи залагат на изключителен професионализъм, непрекъснати и дълги изпитания в търсенето и намирането на съвършения продукт. Тук ще откриете най- новите модели очила за плуване, за вашите малки спортисти, а така също дамски, мъжки Speedo, TYR и Arena Goggles, подходящи за състезания, за тренировки или фитнес плуване, както в закрити басейни, така и в открити води. Най-добрите марки в света гарантират много високо качество, стил и издръжливост, а атрактивният им дизайн ще ги направи ваш любим аксесоар.

Как да изберем очила за плуване

Правилно подбрани, очилата трябва да прилягат плътно около зоната на очите.
За целта Speedo използват високо подобрена интелигентна технология на уплътненията IQfit™ 3D , която е уникална и пасва идеално на контура на лицето и не позволява пропускане на водата,  а революционната технология на Arena Swipe Anti Fog ще ви гарантира кристално ясни и чисти лещи през цялото време в басейна. Много от моделите, които ще видите на сайта имат регулируемо или хибридно мостче на носа.Товa е другото съществено условие нашите очила да прилягат комфортно на лицето. Мостчето трябва да се регулира и смени, когато наложите очилата и сложите ластика им зад главата, защото той се разтяга допълнително според напрежението, което създава ластика. Препоръчително е ластика на очилата за плуване да е по-мек и разтеглив. Така ще се чувствате по-комфортно, защото се предполага, че ще ги носите около 1час, а ако сте състезател по плуване 1час 30 мин.

Плувните очила в процеса на обучение

Специалните очила, които предлагаме улесняват процеса на обучение, предпазват очите ви от вредното въздействие на хлорираната вода или слънчевите лъчи и отблясъци. Ние, хората нямаме адаптация за подводно гледане.Поради тази причина образите под вода се виждат размазани. Поставяйки очила, между очите ни и стъклата се образува въздушен слой, който пречупва светлината по правилния начин и всичко си идва на място! Така очилата ви водят бързо към желаните резултати.

Видове лещи

Очилата за плуване на открито са с опушени или поляризирани лещи и 100% UV защита! Предоставят широко поле на видимост, което ги прави идеални за този вид плуване в откритите басейни или в морската вода. Цветовете варират в широки граници - от синьо и розово до златисто зелено, златисто синьо или сребристо в зависимост от практическото им приложение.

Технология против изпотяване

Значително подобрени са Anti Fog технологията и Swipe Anti Fog против изпотяване - много същественна подробност за вашия комфорт, особено важна тя и за вашия малък плувец! И тъй като всеки родител иска да подари на детето си незабравимо водно преживяване, то със сигурност гмуркането може да е едно от тях. Каишките със скала за затягане позволяват точното им напасване на главата при всяко плуване. Стабилно, сигурно, без замъгляване, без напрежение, бързо, ефективно и професионално е плуването със Speedo, TYR и Arena!

На нашият онлайн магазин можете да пазарувате спокойно, поради възможността да замените или върнете при необходимост всеки закупен от вас продукт. Поръчки на стойност над 99 лв. ви гарантират безплатна доставка.