All in Attitude!

Раници

Плуването е спорт, който може да се практикува целогодишно от хора на всякаква възраст. Дори децата в детските градини и в училището не са лишени от тази възможност.

Раницата за басейн е необходим аксесоар

Раничките за басейн са един от любимите и вече много популярни аксесоари на хората, които обичат водните спортове.
Те си имат своето значимо място сред всички практични вещи, които са част от ежедневието ни. А и защо да не изглеждате стилни с цялостната си плувна екипировка, грижливо подготвена и съхранена в Speedo Teamster Rucksack или Arena Spiky III Backpack например?

Раницата за плуване и децата

Децата неминуемо биха изградили и допълнителни полезни навици, като този да подготвят и съхраняват плувната си екипировка. Това ще им създаде по - специално отношение към любимия спорт.
Раниците и саковете за басейн на нашия сайт, а така също и целият ни асортимент са дизайн и производство на световните лидери за плувна екипировка Speedo и Arena.

Раниците Speedo и Arena

В последно време раницата се наложи като практичен, удобен и модерен аксесоар.
Но раниците и саковете за басейн и плаж се отличават по няколко основни разлики от останалите видове. Преди всичко те са произведени от изключително водоустойчива и олекотена материя. Моделите на Speedo  и Arena имат вместимост от 35L. и 45L. и побират обемни принадлежности, дори като шнорхели и плавници, без да утежняват и създават неудобство за по-малките. Могат да се регулират в горната част, също така да се коригира обема им според нуждите. Освен това раниците притежават по няколко вътрешни и външни мрежести джобове, за да можете лесно да сепарирате вещите си. Някои модели са снабдени с допълнителна торбичка, която лесно се сваля и пере. Така мокрия бански, плувните очила и шапка си имат вече своите места. Раниците имат стабилна основа, която ги държи изправени дори , ако са празни.
Цветовете на раниците Speedo и Arena са разнообразни и устойчиви на външни влияния, а дизайна свеж, морски, летен или изчистен и едноцветен.
Регулируемите и подплатени презрамки осигуряват пълен комфорт при носене. Тук можете да добавите към раницата и по-малка чанта - несесер, в която по-дребните аксесоари за плуване като тапи за уши, очила, щипки за нос няма да се разпиляват и да бъдат търсени по дъното нараницата.

Раница за вашия плувен клуб

Ще изглежда много яко, ако целият ви тим използва еднакви брандирани сакове за басейна! Можете да изберете модел, а ние ще се погрижим и за вашето клубно лого. В категорията Клубна екипировка можете да се информирате за тази възможност.