All in Attitude!

По своята същност индивидуалните уроци по плуване представляват форма на обучителен процес, която дава възможност за индивидуален подход, съобразена е с вашите специфични нужди, възможностите и цели научаване на определена техника на плуване за да се гарантира сигурното ви поведение и придвижване във водната среда. Индивидуалните уроци по плуване се водят по съвременна и ефективна методика на обучение, която ще ви научи да плувате за максимално кратко време, разбира се според вашите индивидуални способности и моментна работоспособност. Методиката ни на обучение по плуване не поставя никакви възрастови ограничения. Интензивността, времетраенето и последователността на упражненията по време на заниманията се определят от вашите цели и нужди.

Индивидуалната форма на обучение по плуване се препоръчва най-вече: по препоръка на треньора, страх от водната среда или ваше изрично желание.

Индивидуалните тренировки по плуване имат своите предимства и недостатъци

Всеки индивидуален урок се разделя на 3 основни части

Треньори по плуване за индивидуални уроци

За да задоволим разнообразните нужди и изисквания част от треньорският състав на НСК Олимп - Калоян Николов, Мариан Славков и Анна Лесева са се специализирали в областта на индивидуалните уроци. Основните работни характеристики на тези треньори са: индивидуален подход, съобразителност и търпение.

Басейни за индивидуални уроци по плуване

За повече информация относно: басейни на които водим индивидуални уроци по плуване, графици, цени, условия и треньори, моля да посетите следните басейни (виж повече)

Индивидуални уроци по плуване за деца се водят само в следните басейни