All in Attitude!

Бански

При избора на бански костюм е най-важно на първо място да се съобразите с целта заради която го купувате: за да спортувате редовно, за да спортувате рядко, за плаж или за да се състезавате с него.

Бански костюм за нередовно плуване


Предполага се, че този бански ще използвате рядко, което означава, че не е необходимо да е от най-издръжливата материя. По-скоро е добре да се съобразите с дизайна, който ви допада най-много.Редно е дамският бански за спорт да е цял, а не от две части.

Бански костюм за редовен спорт


Ако практикувате плуване 3-4 пъти седмично и повече, е редно да се съобразите с издръжливостта на материята и удобството на банския. Тук най-добре е да се насочите към бански костюм с материя Еndurance + на бранда Speedo, който ще ви гарантира повече издръжливост в басейна и пералната машина.

Бански костюм за плаж и релакс


При избора на бански за релакс и плаж е най-важно да ви допадне дизайна. Тези бански се избират по-скоро според модните тенденции и особено жените не трябва да се съобразяват с нищо друго, освен да го харесват.

Състезателен бански


Състезателния бански се закупува с идеята да ви помогне по време на състезание по плуване, като ви осигури по-малко съпротивление и по-добра плаваемост с една единствена цел – по-добър спортен резултат. При избор на размер се съобразете с препоръките на производителя и не се притеснявайте ако състезателния ви бански ви се струва прекалено тесен. Ако го обличате за по-малко от 10 минути, значи ви е голям. Освен това е важно да знаете, че състезателните бански имат по-къс живот, което означава, че тяхната ефективност намалява с всяко следващо плуване.