All in Attitude!

Плуване за деца

Групово и индивидуално обучение по плуване за начинаещи и напреднали деца

Обучението по плуване е целенасочен педагогически процес за овладяване на двигателните умения и навици до такава степен, че да се гарантира сигурно поведение и придвижване на човека във водата.

Тренировките и уроците по плуване се водят по съвременна и ефективна методика, която не поставя възрастови ограничение, заимствана е от американската система на обучение и е усъвършенствана благодарение на над 10 годишния опит на треньорския състав на НСК Олимп. Тя е съобразена с индивидуалните възможности на всеки и цели научаване на плувните стилове за максимално кратък период от време. Едновременно с това, основна задача за треньорите по плуване в НСК Олимп е да изградим в децата ви принципи, навици, качества и добродетели, които се отразяват благоприятно върху цялостното им развитие, върху тяхното възпитание и им осигуряват по-добро бъдеще. 

Със своето многостранно положително въздействие върху човешкия организъм, плуването представлява едно от най-добрите и предпочитани средства за физическо възпитание и спорт.

Цели на програмата

Структура на урока по плуване

*продължителност - 60 минути

Средства за обучение

С цел създаване на комфорт и по-лесно усвояване на материала използваме 3-те основни средства за обучение: Обяснение, Демонстрация и Имитационни упражнения на суша. Всички останали материални средства, като: плувни дъски, коланчета и плавници се осигуряват от нас. 

За треньорския състав на НСК Олимп е изключително важно да предадем нашата любов към спорта и в частност плуването на вашите деца. За това ние ще направим всичко по силите си те да идват с усмивка и да си тръгват с желание за да се върнат отново на басейна – там, където ще бъдат посрещнати от професионалисти, които ще се погрижат те да израснат в една прекрасна среда.

За повече информация относно: басейни, графици, цени, условия, треньори (виж повече).

Какво трябва да знаем при избора на треньор по плуване?

Обучение на деца от 4 до 6 годишна възраст

Кога е най подходящо да запишем детето си на плуване?

Начално обучение по плуване за деца

Иновативен тест за ниво в плуването

Олимп Белмекен 2018г.

Качества, които изгражда плуването за деца