All in Attitude!

Групово и индивидуално обучение по плуване за начинаещи и напреднали деца

Обучението по плуване е целенасочен педагогически процес за овладяване на двигателните умения и навици до такава степен, че да се гарантира сигурно поведение и придвижване на човека във водата.

Тренировките и уроците по плуване се водят по съвременна и ефективна методика, която не поставя възрастови ограничение, заимствана е от американската система на обучение и е усъвършенствана благодарение на над 10 годишния опит на треньорския състав на НСК Олимп. Тя е съобразена с индивидуалните възможности на всеки и цели научаване на плувните стилове за максимално кратък период от време. Едновременно с това, основна задача за треньорите по плуване в НСК Олимп е да изградим в децата ви принципи, навици, качества и добродетели, които се отразяват благоприятно върху цялостното им развитие, върху тяхното възпитание и им осигуряват по-добро бъдеще. 

Със своето многостранно положително въздействие върху човешкия организъм, плуването представлява едно от най-добрите и предпочитани средства за физическо възпитание и спорт.

Цели на програмата

Структура на урока по плуване

*продължителност - 60 минути

Средства за обучение

С цел създаване на комфорт и по-лесно усвояване на материала използваме 3-те основни средства за обучение: Обяснение, Демонстрация и Имитационни упражнения на суша. Всички останали материални средства, като: плувни дъски, коланчета и плавници се осигуряват от нас. 

За треньорския състав на НСК Олимп е изключително важно да предадем нашата любов към спорта и в частност плуването на вашите деца. За това ние ще направим всичко по силите си те да идват с усмивка и да си тръгват с желание за да се върнат отново на басейна – там, където ще бъдат посрещнати от професионалисти, които ще се погрижат те да израснат в една прекрасна среда.

За повече информация относно: басейни, графици, цени, условия, треньори (виж повече).

Как да изберем треньор по плуване?

На какво ще научи плуването подрастващите?

Каво представлява урокът по плуване за деца?

За колко време ще се научи детето ми да плува?

Какво трябва да знаем при избора на треньор по плуване?

Обучение на деца от 4 до 6 годишна възраст

Кога е най подходящо да запишем детето си на плуване?

Начално обучение по плуване за деца

Иновативен тест за ниво в плуването

Олимп Белмекен 2018г.

Качества, които изгражда плуването за деца