Други Специалисти

Част от нашия екип са и специалистите:

Ася Стаменова – кондиционен треньор

Завършила американската школа за персонални треньори C.O.R.F.I.T. И магистърска програма в НСА Васил Левски “ Спорт, фитнес и здраве“. Има международно призната диплома за инструктор по аеробика. Водещ треньор по системата JK Fit Motion в областта на високото спортно майсторство с подрастващи спортисти. Автор на научни статии и персонален треньор на национални състезатели от различни дисциплини.

Ася
 

Николай Йоргов – Stellary Agency, Founder & Managing Director

Николай Йоргов е маркетинг консултант с повече от 10 години опит в маркетинговото и бизнес развитие на водещи компании и продукти. През годините е бил основна част от няколко големи агенции.
Работил е за брандове и компании като Procter & Gamble, Mondelez (Kraft Foods), Nestle, L’Oreal, Ficosota, NOVA Broadcasting Group и много други.
От 4 години успешно управлява и развива собствена рекламна агенция за персонални online & offline решеия – Stellary Agency.
Силно вярва, че всеки бизнес може да печели от интернет, стига да знае къде, кога и как да се фокусира.
С други думи – да има точната стратегия и изпълнение.

Nikolay Yorgov
 

Румен Колев – Спортен психолог

Той е психолог с 5-годишен опит като управител на социална услуга за хора с тежки психични проблеми и 7-годишен опит в работа с деца от рискови групи. Притежава тесни интереси в спортната психология, като работи индивидуално и групово със спортисти и отбори. Води тренинг-семинари на деца и младежи, учители, общински и корпоративни служители, както и деятели в спорта по теми в сферата на психологията. Негов проект за реформа в психично-здравна система е класиран на второ място в Европа в конкурс на Европейската комисия. Докторант по педагогическа и възрастова психология и основател на Фондация „Булгари“.

Румен

Димитър Мандов

Стратегически продажби и управление на социални мрежи.

Dimitur

Инж. Тодор Митев

Бизнес съветник, който играе важна роля при вземането на управленски решения и излизането от по-специфични ситуации.

Todor