All in Attitude!

Българчета се наредиха сред звездните плувци на SPEEDO!

Българчета се наредиха сред звездните плувци на SPEEDO!

Това са нашите деца, децата на Национален Спортен Клуб Олимп! 

А това е корицата на юбилейния брой на списание Плуване & Водна Топка. 

Развълнувани сме да споделим кои са най-новите членове в звездния отбор на SPEEDO. Малките състезатели от NSK Olimp заслужено получиха своите почетни места сред най-обещаващите плувни атлети. Алекс, Борис, Марияна, Мартин и Виктор имат мисията да вдъхновяват и мотивират хората, да плуват и да се чувстват уверено във водата.

Sport Depot, официален представител на SPEEDO за България и Румъния, подписа спонсорски договор с младите надежди. Плувците получиха подкрепа с продукти от върховата състезателна серия на SPEEDO FASTSKIN, с която да постигнат още по-добри резултати. Екипът ни смята децата за изключително перспективни и дълбоко вярваме в тяхното светло бъдеще. "Днес и занапред, ние ще подкрепяме амбициозните им цели и искрено ще се радваме на всички техни успехи."- споделят от Speedo с Бранд Мениджър за България - Svetoslav Nalbantov. 

Малко повече за състезателите, как разглеждаме успеха в НСК Олимп и какво споделя Emil Milkov за развитието на високото спортно майсторство може да прочетете в 30-тия брой на списанието! 

Благодарим на всички, които ни подкрепят, вярват в нас, помогат ни да постигаме целите и да сбъдваме мечтите си! 

#NskOlimp, #Speedo, #SportDepot, #CityBuildStudio

All in attitude!