All in Attitude!

Завърши ДЛОП "ЮНОШИ И ДЕВОЙКИ МЛАДША ВЪЗРАСТ" (13-14 г.) 2005/2006г. по плуване , което бе проведено в гр. Стара Загора

Завърши ДЛОП

Това не бе поредното състезание заложено в календара на федерацията за „НСК Олимп“, а едно от онези, които дори след своя край, продължава да те кара да се чувстваш все едно си още на сцената.
По време на състезанието момчетата показаха добра психическа устойчивост, която им спомогна да подобрят своите лични постижения и да реализират потенциала си.
Този път Борис Колев (2006г.) се отличи с блестящо плуване в дисциплината 200м. свободен стил, което му отреди бронзовият медал в крайното класиране сред по-големите връстници. Трябва да се отбележи, че това е голям напредък за него. Той успява с всяко изминало състезание да загатне отчасти потенциала, който носи в себе си благодарение на това, че започна да вярва повече в собствените си възможности.
Разбира се поздравления и за останалите: Алекс Стойнов, Борис Тодоров и Кристиян Атанасов, които допълниха целия облик на „НСК Олимп“.
При щафетата на 4х50м. свободен стил, която се очертава традиционна за нас се класирахметрети, разбира се и с доза късмет.
Поздравяваме организаторите и съдийския състав за усилията, които положиха по време на шампионата, за да се проведе на ниво.
Разбира се не на последно място благодарности и на родителите, които подкрепяха през цялото време отбора.
#nskolimp #speedo #CityBuildStudio #Lipton #SportDepot Instagram: nskolimp Web: www.pluvane.com YouTube: NSK Olimp All in Attitude!